Tabo Cottages in Samosir

Tabo Cottages in Samosir

Het sfeervolle Tabo Cottages is gelegen in het plaatsje Tuk Tuk op het eiland Samosir, gelegen in het Tobameer. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. In de buurt zijn kleine winkeltjes en gezellige restaurants. Vanuit Parapat is Samosir te bereiken met de ferry of de personen boot van het hotel.
Type Resort
​Tabo Cottages kent verschillende type kamers en suites dat gebouwd is in de traditionele Batak stijl. Alle 46 accommodaties zijn uitgerust met een compleet ingerichte badkamer waarvan sommige zelfs met de zo geheten halve open “jungle”badkamer. Uitsluitend de suite rooms zijn voorzien van koffie- en theezet faciliteiten. De nieuwste kamers Tabo Cottages liggen direct aan het meer met uitzicht op het ruime grasveld, de speeltuin en de schilderachtige bergen. In deze kamers vindt u een natuurlijke inrichting en zachte kleuren.
Het restaurant biedt Indonesische en Westerse specialiteiten aan. Zelf brood en taarten komen uit eigen keuken. U kunt gebruik maken van gratis draadloos internet verbinding om contact te houden met het thuisfront.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?