Top

Reis op maat Australië: Sydney & The Blue Mountains

🕒 4 dagen

Vanaf € 685 p.p.

Informatie

Highlights:

  • Sydney Harbour lunch cruise
  • Manly & Bondi Beaches
  • The Blue Mountains
  • Featherdale Wildlife Park

Inclusief:

✔️ Hotelaccommodatie

✔️ Ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ Vervoer inclusief chauffeur

✔️ Excursiegelden

✔️ Entreegelden

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Sydney

Na uw aankomst op de luchthaven van Sydney heeft u transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij. Suggestie; Wandel langs het historische Rocks en Circulair Quay. Of de korte wandeling langs het opera gebouw en geniet in de omgeving in een van de cafés terwijl de wereld aan u voorbij trekt.

 

Dag 2: Sydney Sights & Harbour Cruise

In de morgen rijdt u over de Sydney Harbour Bridge naar Milsons Point voor een prachtig uitzicht over de horizon van de stad. Stop bij Arabanoo voor een spectaculair panorama van de Manly landtong. Voel het zand tussen uw tenen van Manly Beach, Sydney’s wittezandstrand alvorens u terugkeert naar Sydney waar u geniet van een verrukkelijke buffet lunch terwijl u een cruise door de havenmaakt. In de middag bezoekt u de mrs. Macquarie’s Chair en de Royal Botanic Garden. Reis naar Sydney’s wereld beroemde Bondi Beach. Diverse stops bij markante locaties zoals, The Gap bij South Headen Seaforth met uitzichten op Middle Harbour en de Spit Bridge.

 

Dag 3: Blue Mountains – Wildlife Park
Bewonderde spectaculaire Three Sisters steenformatie en geniet van uitzichten op de Jamison Vallei. Bezoek Scenic World. U kunt hier gebruik maken van ‘s werelds steilste spoorweg (niet inbegrepen). Hierna staat Featherdale Wildlife Park op het programma waar u de koala’s kunt knuffelen. Bewonder ook de typische Australische dieren als de kangoeroe, krokodil, goannas en de opossum.

 

Dag 4: Sydney
U heeft een transfer naar de luchthaven van Sydney.                 

Prijzen

2-6 personen € 685,-

1 persoonstoeslag € 290,-

Galerij

You don't have permission to register