Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 30 september 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 30 september 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan zullen wij uw (aan)betaling zo spoedig mogelijk retourneren.
  Dit geldt alleen in het geval van Corona maatregelen wanneer Smaragd Reizen de reis annuleert.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 30 september 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Sydney & The Blue Mountains in 4 dagen

vanaf € 685 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 156

Highlights:
- Sydney Harbour lunch cruise
- Manly & Bondi Beaches
- The Blue Mountains
- Featherdale Wildlife Park

Dag 1: Sydney
Na uw aankomst op de luchthaven van Sydney heeft u transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij. Suggestie; Wandel langs het historische Rocks en Circulair Quay. Of de korte wandeling langs het opera gebouw en geniet in de omgeving in een van de cafés terwijl de wereld aan u voorbij trekt.
Dag 2: Sydney sights & Harbour Cruise
In de morgen rijdt u over de Sydney Harbour Bridge naar Milsons Point voor een prachtig uitzicht over de horizon van de stad. Stop bij Arabanoo voor een spectaculair panorama van de Manly landtong. Voel het zand tussen uw tenen van Manly Beach, Sydney’s wittezandstrand alvorens u terugkeert naar Sydney waar u geniet van een verrukkelijke buffet lunch terwijl u een cruise door de havenmaakt. In de middag bezoekt u de mrs. Macquarie’s Chair en de Royal Botanic Garden. Reis naar Sydney’s wereld beroemde Bondi Beach. Diverse stops bij markante locaties zoals, The Gap bij South Headen Seaforth met uitzichten op Middle Harbour en de Spit Bridge.
Dag 3: Blue Mountains - Wildlife Park
Bewonderde spectaculaire Three Sisters steenformatie en geniet van uitzichten op de Jamison Vallei. Bezoek Scenic World. U kunt hier gebruik maken van ‘s werelds steilste spoorweg (niet inbegrepen). Hierna staat Featherdale Wildlife Park op het programma waar u de koala’s kunt knuffelen. Bewonder ook de typische Australische dieren als de kangoeroe, krokodil, goannas en de opossum.
Dag 4: Sydney
U heeft een transfer naar de luchthaven van Sydney.

Prijzen

2 - 6 personen 1 persoonstoeslag vertrek
Vanaf € 685,- Vanaf € 290,- Dagelijks (apr-mei)


Excursies kunnen zonder aankondiging vooraf door onze agent ter plaatse gewijzigd worden.

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 1x lunch
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?