Sydney food & Wine experience

vanaf € 805 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 161
Dag 1: Sydney
Na uw aankomst op de luchthaven van Sydney heeft u een transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij. Suggestie; Wandel langs het historische Rocks en Circulair Quay. Of de korte wandeling langs het opera gebouw en geniet in de omgeving in een van de café’s terwijl de wereld aan u voorbij trekt.
Dag 2: City Sights & Diner in Sydney Tower
In de ochtend maakt u een stadstour door de historische wijk Rocks, met een prachtig uitzicht op Sydney Harbour Bridge. Daarna rijdt u naar Chinatown, met zijn drukke restaurants, noodle bars en koopjes. Daarna bezoek aan de mrs. Macquarie’s Chair en de Royal Botanic Garden. Reis naar Sydney’s wereld beroemde Bondi Beach. Diverse stops bij markante locaties zoals, The Gap bij South Headen Seaforth met uitzichten op Middle Harbour en de Spit Bridge. Geniet van een heerlijk buffet diner in het Sydney Tower restaurant met meer dan 40 vers bereide gerechten uit diverse keukens.
Dag 3: Hunter Valley wijnen
Bezoek aan Hope Estate voor een rondleiding en proeverij van hun Shiraz, Semillon en Chardonnay wijnen. Bij de Hunter Resort genieten van een proeverij plateau lunch van seizoensgebonden streekproducten en een scala aan wijnproeverijen. Uw volgende stop is Mc Guigan Wines, met zijn geschiedenis in wijnbereiding welke dateert uit het jaar 1800. In Hunter Gardens Village heeft u gelegenheid om te winkelen.
Dag 4: Sydney
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2-6 personen 1 persoonstoeslag  Vertrek
 € 805,- € 384,- Dagelijks


Excursies kunnen zonder aankondiging vooraf door onze agent ter plaatse gewijzigd worden.

Inclusief

  • ontbijt
  • 1 lunch
  • 1 diner
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?