Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Swiss Garden Resort & Spa Kuantan Maleisië

Swiss Garden Resort & Spa Kuantan Maleisië

Swiss Garden Resort & Spa Kuantan is een wereld klasse strand Resort die gevestigd is op de ongerepte kustlijn van het oostelijke deel van het eiland Maleisië dus direct aan het strand. Deze met kokospalmen wuivende paradijs kijkt uit over de azuurblauwe wateren van de South China Sea. Met luxe accommodatie, geweldige faciliteiten, goede service en ware Maleisische gastvrijheid kan elke gast verwachten dat ze behandeld worden zoals mensen van adel. In slechts 8 minuten bent u in het centrum van Kuantan. Vakantiegangers zullen het verblijft Swiss garden Resort & Spa Kuantan, een onvergetelijke ervaring vinden.
Type Resort
​Het Resort heeft 304 goed ingerichte kamer. De kamers zijn onderverdeeld in 111 Deluxe Garden View, 134 Deluxe Sea View, 23 Family Suites, 16 Studio Rooms en 20 Executive Suites. De kamers hebben een harmonieuze combinatie van eigentijdse design en elegantie in subtiele aardse tinten.  Faciliteiten in alle kamers zijn; een badkuip met ingebouwde douche, kingsize tweepersoonsbed  of twee eenpersoonsbedden , airconditioning, satelliet televisie, internet verbinding, mini bar en koffie en theezet faciliteiten.
Voor de winkelverslaafde is Trader’s Loft het antwoord op al uw gebeden. Met ongeveer alles onder 1 dak, er voor iedereen wel iets in het winkel centrum te krijgen. Alle goederen worden verkocht tegen lage prijzen. Winkelen is een “must”. Het Resort heeft een buiten zwembad, jacuzzi, pierenbadje, speeltuin, tennisbaan, fitness centrum, sauna en water sporten faciliteiten.  U heeft verschillende locaties waar u heerlijk kunt eten of een lekker drankje kunt bestellen. The Garden Terrace serveert oosterse en westerse gerechten, the Blossom Chinese Restaurant serveert traditionele Chinese gerechten, de Parrot Bar is een plek voor een fris drankje onder de groene bomen, de Malibu Club waar u heerlijke cocktails kunt bestellen en waar u kunt genieten van een eigen live band, tenslotte heeft u nog de Swiss Deli, waar u een kopje koffie kunt halen met een lekker gebakje of heerlijke broodjes.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?