Swiss Garden Hotel in Kuala Lumpur

Swiss Garden Hotel in Kuala Lumpur

In het hart van Kuala Lumpur, tussen Chinatown en Bukit Bintang, ligt het elegante Swiss Garden. Een hotel voor de zakelijke reiziger maar ook voor uw vakantie bestemming. Het onlangs gerestyled en in zachte pasteltinten uitgevoerde interieur geeft een fraaie uitstraling. U zult zich in dit prettige hotel zeker thuis voelen.
Type Hotel

​Het complex met zijn 310 kamers heeft diverse kamer categorieën. De mooie kamers zijn standaard voorzien van; regelbare airco, kluis,dagelijkse krant, koelkast, telefoon, tv, internet, koffie/theefaciliteit, haardroger, strijkbout/strijkplank, bad/douche en badjassen/badsloffen. 

 

De Swiss Garden Hotel beschikt o.m.; over een winkeltje, lift uitsluitend met uw elektronisch sleutel toegankelijk, zwembad, fitness ruimte, sauna, Samsara Spa, dvd speler op verzoek, shuttle service naar winkelcentra, babysit faciliteit. Wifi verbinding is ook in de restaurants aanwezig.
Bij het zwembad is de Pool Bar waar u van tropische vruchtensappen en snacks kunt genieten. In het elegante Blue Chip, verkrijgt u cocktails en andere dranken bij life muziek.Voor het gastronomische deel is er het Flavors Restaurant en het Green Treats Eco.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?