Surabaya Plaza Hotel in Surabaya

Surabaya Plaza Hotel in Surabaya

  Het Horizon Suite Hotel is gelegen in het hart van de tweede grootste stad van Indonesië, midden in het zaken- en entertainment gedeelte. Vanwege de centrale ligging van het hotel is het erg makkelijk om het naast gelegen winkelcentrum te bereiken en het hotel ligt slechts op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven. Het is het ideale hotel voor zakenreizigers en toeristen.

  Type Hotel

  Het hotel biedt u 210 kamers, verdeeld in verschillende prijsklassen met de bijbehorende luxe en comfort. Van de Standard Rooms tot de uniek ontworpen Kartini Suites die speciaal ontworpen zijn voor de vrouwelijke gasten. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, airconditioning, satelliettelevisie, minibar, haardroger en draadloos internet.

  Het Horizon Suite Hotel heeft het Kartini Restaurant, met een internationale- en een Chinese keuken, Café Taman met de welbekende gastvrijheid en goede service, het Pool Terrace Café bij het zwembad met poolside waar Westerse- en Indonesische gerechten geserveerd worden en verschillende vergaderzalen.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?