Sun Island Resort & Spa in South Ari Atoll

Sun Island Resort & Spa in South Ari Atoll

Sun Island Resort & Spa is gelegen op het prachtige eiland Nalaguraidhoo, South Ari Atoll. Het Resort neemt u mee in de wondere wereld van tropische tuinen met prachtige bloemen, hagelwitte zandstranden en fantastisch helder zeewater. Op ongeveer 107 kilometer afstand van de internationale luchthaven van Male is het schitterende eiland gemakkelijk te bereiken. Het Sun Island Resort & Spa behoort tot één van de mooiste resorts van de Malediven.
Type Resort
Het Resort heeft maar liefst 350 accommodaties ter beschikking, waaronder 218 Super Deluxe Beach Bungalows, 72 Water Bungalows, 60 Deluxe Beach Bungalows en 4 Presidential Suites. Alle Beach Bungalows zijn gelegen aan het strand met een prachtig zeezicht. Alle Water Bungalows zijn gebouwd op steigers in het water voor een nog beter zeezicht, vanaf uw privé balkon. Bovendien zijn alle accommodaties modern ingericht en voorzien van alle luxe faciliteiten en comfort zoals badkamer met douche en bad en warm en koud water, haardroger, een privé bar, satelliet televisie en idd telefoon.
Het Sun Island Resort & Spa heeft 4 restaurants, het Maaniyaa Restaurant & Bar (buffet), het Southern Star Restaurant & Bar (speciale Indiase keuken), het Sun Star Thai Restaurant & Bar (Thaise keuken) en het Ristorante Al Pontile & Bar (Italiaanse en Japanse keuken). Verder beschikt het Resort over een zwembad, een Coffee Shop, verschillende bars met disco, karaoke bar en live muziek, een fitness center, conferentiezalen en diverse watersportmogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?