Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Sun Island Resort & Spa in South Ari Atoll

Sun Island Resort & Spa in South Ari Atoll

Sun Island Resort & Spa is gelegen op het prachtige eiland Nalaguraidhoo, South Ari Atoll. Het Resort neemt u mee in de wondere wereld van tropische tuinen met prachtige bloemen, hagelwitte zandstranden en fantastisch helder zeewater. Op ongeveer 107 kilometer afstand van de internationale luchthaven van Male is het schitterende eiland gemakkelijk te bereiken. Het Sun Island Resort & Spa behoort tot één van de mooiste resorts van de Malediven.
Type Resort
Het Resort heeft maar liefst 350 accommodaties ter beschikking, waaronder 218 Super Deluxe Beach Bungalows, 72 Water Bungalows, 60 Deluxe Beach Bungalows en 4 Presidential Suites. Alle Beach Bungalows zijn gelegen aan het strand met een prachtig zeezicht. Alle Water Bungalows zijn gebouwd op steigers in het water voor een nog beter zeezicht, vanaf uw privé balkon. Bovendien zijn alle accommodaties modern ingericht en voorzien van alle luxe faciliteiten en comfort zoals badkamer met douche en bad en warm en koud water, haardroger, een privé bar, satelliet televisie en idd telefoon.
Het Sun Island Resort & Spa heeft 4 restaurants, het Maaniyaa Restaurant & Bar (buffet), het Southern Star Restaurant & Bar (speciale Indiase keuken), het Sun Star Thai Restaurant & Bar (Thaise keuken) en het Ristorante Al Pontile & Bar (Italiaanse en Japanse keuken). Verder beschikt het Resort over een zwembad, een Coffee Shop, verschillende bars met disco, karaoke bar en live muziek, een fitness center, conferentiezalen en diverse watersportmogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?