Summer Island Village in North Male Atoll

Summer Island Village in North Male Atoll

Een leuk, langgerekt Resort met veel strand, palmen en begroeiing. North Male Atoll op ca. drie kwartier varen (35 kilometer) per speedboot vanaf de internationale luchthaven van Male. Indien het varen u te lang duurt, kunt u ook naar deze bestemming per airtaxi.
Type Resort
De Waterfront Bungalows, op palen in zee, hebben een balkon met 180 graden zicht over de blauwe oceaan. Bijzonder is de glazen vloer in de slaapkamer waarbij u direct in het water kijkt. Koelkast, A.C., telefoon, haardroger en safe zijn aanwezig. De bungalows op het land staan gegroepeerd aan het strand en hebben A.C. en een zitje. Uitzicht kan beperkt zijn door enkele struiken.
De aankomstpier bestaat uit hout, alle paden over het eiland bestaan uit strandzand. Alle vloeren in de gebouwen bestaan eveneens uit zand. Er is een bibliotheek waar men zijn uitgelezen boek kan achterlaten en een ander voor in de plaats nemen. Groot buffet restaurant, bars, winkel, juwelier, disco en coffeeshop met snacks. Voor activiteiten treft u aan; volleybal, badminton en tafeltennis. Watersport; windsurf, catamaran, waterski, parasailing, kano en snorkelen. Duikcentrum Padi, waar apparatuur gehuurd kan worden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?