Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Strawberry Park Resort

Strawberry Park Resort

Gelegen op een heuvel tussen Tanah Rata en Brinchang, in het koele klimaat van de Cameron Highlands, ligt het in neo-Tudor stijl gebouwde Strawberry Park Resort. Het weidse panorama is een lust voor het oog en verleidt tot wandelingen in de bossen en heuvels. Kenmerkend is de rust, stilte en het vele groen. Het klassieke interieur aan ruimtes en kamers zijn allen voorzien van de modernste voorzieningen. Het Strawberry is populair bij de Maleisiërs maar ook bij de vele Nederlanders die hier verbleven. Aanrader!
Type Resort
​De kamers zijn verdeeld over acht blokken. Een lift ontbreekt maar hoeft geen belemmering te zijn. Er is geen airco wat bij het prettige klimaat niet nodig is. De kamers zijn erg royaal van afmeting, zelfs in de laagste categorie. Alle kamers hebben o.a.; koelkast, koffie/thee faciliteit, schrijf-/kaptafel, tv, tel., grote klerenkast, grootte badkamer met ligbad en doucheruimte, haardroger en balkon of terrasje.
Op de kamers zijn geen kluisjes, maar voor uw eigendommen veilig op te bergen kunt u gebruik maken van de kluis bij de receptie. Elke dag is er de ochtendkrant. In de lobby vindt u een goed gesorteerd winkeltje. Op recreatief terrein is er o.a.; jungle trekking, jogging route, sauna en massage, tennis, squash en indoor zwembad.
In de lobby vindt u een kleine bar en zitruimte waar u kunt genieten bij de openhaard. In de Tudor Lounge kunt genieten van uw drinks bij relaxte muziek. Op culinair gebied is er de Jim Thompson Terrace met zijn verrukkelijke locale en westerse keuken. In de Tudor Grill worden speciale culinaire gerechten geserveerd. Voor authentieke Thaise gerechten is er de Strawberry Court Thai Restaurant.
 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?