Strawberry Park Resort

Strawberry Park Resort

Gelegen op een heuvel tussen Tanah Rata en Brinchang, in het koele klimaat van de Cameron Highlands, ligt het in neo-Tudor stijl gebouwde Strawberry Park Resort. Het weidse panorama is een lust voor het oog en verleidt tot wandelingen in de bossen en heuvels. Kenmerkend is de rust, stilte en het vele groen. Het klassieke interieur aan ruimtes en kamers zijn allen voorzien van de modernste voorzieningen. Het Strawberry is populair bij de Maleisiërs maar ook bij de vele Nederlanders die hier verbleven. Aanrader!
Type Resort
​De kamers zijn verdeeld over acht blokken. Een lift ontbreekt maar hoeft geen belemmering te zijn. Er is geen airco wat bij het prettige klimaat niet nodig is. De kamers zijn erg royaal van afmeting, zelfs in de laagste categorie. Alle kamers hebben o.a.; koelkast, koffie/thee faciliteit, schrijf-/kaptafel, tv, tel., grote klerenkast, grootte badkamer met ligbad en doucheruimte, haardroger en balkon of terrasje.
Op de kamers zijn geen kluisjes, maar voor uw eigendommen veilig op te bergen kunt u gebruik maken van de kluis bij de receptie. Elke dag is er de ochtendkrant. In de lobby vindt u een goed gesorteerd winkeltje. Op recreatief terrein is er o.a.; jungle trekking, jogging route, sauna en massage, tennis, squash en indoor zwembad.
In de lobby vindt u een kleine bar en zitruimte waar u kunt genieten bij de openhaard. In de Tudor Lounge kunt genieten van uw drinks bij relaxte muziek. Op culinair gebied is er de Jim Thompson Terrace met zijn verrukkelijke locale en westerse keuken. In de Tudor Grill worden speciale culinaire gerechten geserveerd. Voor authentieke Thaise gerechten is er de Strawberry Court Thai Restaurant.
 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?