Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Stopover Singapore

vanaf € 279 p.p.
Type Stopover
Duur 3 dagen
Reiscode 005
Dag 1: Singapore
U gaat op verkenning door Singapore. De tocht gaat langs de Cricket Club, het historische parlementshuis, het hooggerechtshof en het stadhuis. Vervolgens stopt u bij het Merlion Park en kunt u genieten van het indrukwekkende uitzicht op de haven Marina Bay. U bezoekt de Chinese wijk en de Thian Hock Keng tempel, één van de oudste Boeddhistische-Taoïstische tempels in Singapore. Uw laatste stop is bij Little India waar de geur van wierrook, jasmijn en specerijen u tegemoet komt.
Dag 2: Singapore
Vandaag bezoekt u het Jurong Bird Park met 600 verschillende
soorten vogels en 20 hectare prachtige gebied. Samen vormen zij een groene oase in het
moderne Singapore. Als u een vogelliefhebber bent en kunt genieten van natuur dan is deze
dag zeker de moeite waard.
Dag 3: Singapore
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor het vervolg van uw reis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 279,- € 279,- € 279,- € 94,-


Extra toeslag vroege of late transfer (20.00-06.30)
Volwassenen: 13 euro per persoon per transfer
Kind: 13 euro per persoon per transfer

Inclusief

  • 2 transfers
  • hotel met ontbijt (Chancellor @ Orchard)
  • stadstour volgens programma

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?