Sri Panwa Phuket in Phuket

Sri Panwa Phuket in Phuket

Dit prachtige 5 sterren Resort gelegen op een heuvel in een geïsoleerde zuidelijke hoek van het eiland Phuket valt onder de plaats Panwa en biedt een panoramisch uitzicht op de Andaman Zee. Dit is een ultiem tropisch toevluchtsoord met prachtige luxe hotelkamers en privé villa’s met zwembad en jacuzzi.?
Type Resort
​Het Resort biedt verschillende soorten accommodaties aan. Elke accommodatie heeft uitzicht op de Andaman zee of een prachtige tuin met veel privacy. De hotelkamers en villa’s hebben een eigen luxe zwembad waarvan een aantal met jacuzzi. De kamers zijn werkelijk van alle luxe voorzien en gestileerd met warm teakhout en natuursteen interieur. Binnen- en buitenruimtes worden gescheiden door glazen wanden om zo 1 geheel te creëren. De handgemaakte Thaise inrichting is werkelijk prachtig. Verder is uw accommodatie met allerlei moderne snufjes uitgerust, zoals een entertainmentsysteem met Bose Surround Sound, grote flatscreen tv en een iPod vooraf geladen met ontspannende muziek. Verder heeft uw villa een inloopkast en een kitchenette met Nespresso apparaat.
Het resort biedt een breed scala aan faciliteiten aan. Het Baba Phuket biedt een stijlvol menu van hedendaagse Thaise en internationale gerechten in een ontspannen setting en met prachtig panoramisch uitzicht. Verder zijn er 2 zwembaden, een Wellness Spa, fitnesscentrum, 2 tennisbanen, boksruimte, biljartzaal en speelkamer. Alle faciliteiten, de drankjes en de snacks in het Resort zijn gratis.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?