Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Sri Lanka: Sri Lanka Heden en verleden in 12 dagen

vanaf € 988 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 12 dagen
Reiscode 144
Dag 1: Negombo
Na aankomst op luchthaven Bandaranayake heeft u een transfer naar uw hotel.
Dag 2: Negombo
Genieten van zon, zee en strand.
Dag 3: Weligama
Na het ontbijt vertrekt u naar Weligama. Onderweg brengt u een bezoek aan Galle, waar heel veel Nederlandse historie te vinden is. U bezoekt onder andere het Nederlandse fort en de kerk met de graven van de Nederlanders uit de VOC-tijd. U stopt bij de vissers op palen.
Dag 4: Habantota
In de morgen vertrekt u naar Hambantota aan de zuidkust van Sri Lanka dat bekend is vanwege de eeuwenoude zoutwinningsgebieden. Laat in de middag gaat u per jeep naar het Bundala National Park. Dit park staat bekend om de vele vogels en wilde olifanten.
Dag 5: Habantota
U brengt een bezoek aan een vissersdorpje in Hambantota. De rest van de dag vrij ter beschikking.
Dag 6: Hambantota
Vandaag maakt u een excursie naar Kataragama. Kataragama is een plaats in de binnenlanden van zuid Sri Lanka. Het is één van de belangrijkste pelgrims plaatsen voor hindoes.
Dag 7: Nuwara Eliya
U wordt door uw chauffeur afgezet op het station in Bandarawela. U maakt een adembenemende treintocht langs theeplantages, bergen en een waterval. U wordt weer door uw chauffeur afgehaald van het station in Nanuoya die u naar het op ±1890 meter gelegen Nuwara Eliya brengt.
Dag 8: Nuwara Eliya
Vrij ter beschikking.
Dag 9: Kandy
In de morgen vertrekt u naar Kandy. Deze stad was de laatste hoofdstad van de Singhalese koningen van de 16e tot de 19e eeuw. Tot op de dag van vandaag geldt het als het centrum van cultuur en religie op het eiland. De stad is gebouwd op berghellingen rond een kunstmatigmeer. ’s Middags maakt u een excursie naar de tempel van de tand. ’s Avonds kunt u genieten van de beroemde Kandyaanse dansshow.
Dag 10: Kandy
U brengt een bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnewela. Hier worden olifanten opgevangen die door hun ouders zijn verwaarloosd of achtergelaten in de jungle. De olifanten worden twee keer per dag gewassen in de rivier.
Dag 11: Kandy
Na het ontbijt maakt u een stadstour langs door Kandy en brengt u een bezoek aan de gezellige markt.
Dag 12: Negombo
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen. 5 - 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.206,- € 1.108,- € 988,- € 563,-

Inclusief

  • vervoer
  • ontbijt
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?