Southern Wonders

vanaf € 2.715 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 149
Dag 1: Perth
Na aankomst op de luchthaven van Perth heeft u een transfer naar uw accommodatie.
Dag 2: Margaret River
Rond 8 uur in de ochtend, vertrek van uit Perth. Als eerstebestemming geldt het Forest Heritage Centre, diep in het jarrah bosvan Dwellingup. Vervolgens gaat het in zuidelijke richting viaBusselton naar de populaire vakantie resort aan de oever vanGeographe Bay. U bezoekt o.a. de Margaret River grotten en degeweldige Mammoth Cave met zijn fossielen overblijfselen vanuitgestorven dieren. Verder ziet u de Margaret River, één van devooraanstaande wijn regio’s van Australië. In de avond wordt hetglas geheven samen met de gids en uw reisgenoten.
Dag 3: Margaret River
In de ochtend geniet u van een panoramische tocht door het Leeuwin Naturaliste National Park en ziet u de Cape Leeuwinvuurtoren. Rond het middaguur is er wijnproeven en een heerlijke lunch. In de middag, gelegenheid om het gebied van Margaret River te verken en en uiteraard de chocolade fabriek van Margaret River.
Dag 4: Albany
U ziet de enorme Gloucester Tree, één van de hoogste bosbrand-uitkijktorens ter wereld. U maakt een tocht door de spectaculaire “Valley of the Giants” met zijn enorme hoge Tingle en Karri bomen. Verken en wandel door het bladerdak van het magnifieke bos, via het boomkruinpad. Vervolg door het Torndirrup National Park, met zijn natuurlijke brug en “The Gap”. De dag wordt besloten met een bezoek aan het Whaleworld museum die u inzicht geeft in het regionale maritieme verleden.
Dag 5: Esperance
U bezoekt het Anzac monument en geniet van het panoramische uitzicht. De tocht brengt u verder naar Bluff Knoll Lookout waar u getuige bent van de overweldigende schoonheid van de Stirling Ranges. Vervolgd wordt naar Esperance waar u de bekende Pink Lake ziet.
Dag 6: Cape Le Grand - Kalgoorlie
In de ochtend gaat het naar Cape Le Grand National Park met zijn vergezichten over de kust en de zee. In noordelijke richting rijdende, via Norseman, gaat u naar de historische goudmijn stad van Kalgoorlie. Natuurlijk wordt er een stop gemaakt bij het bezoekersplatform met de grootse open mijnschacht van Australië. Aansluitend maakt u een oriënteringstocht door het goudstadje met zijn historische gebouwen van rond de 19de en 20ste eeuw en worden het beroemde Exchange Hotel en Hay Street niet overgeslagen.
Dag 7: Kalgoorlie
Deze dag staat geheel in het teken van het goud. U bezoekt de ‘Mining Hall of Fame’, zoekt zelf naar goud en u gaat ondergronds voor een excursie door de mijn met zijn reserves aan het kostbare metaal. In de middag bent u in de gelegenheid om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.
Dag 8: Fremantle - Wave Rock
Vandaag gaat het naar het spookstadje van Coolgardie, recent weer in opleving door de ontdekking van nieuwe bodemschatten. De reis gaat verder naar Wave Rock. Deze indrukwekkende graniet rots geeft door zijn gelaagdheid, de suggestie van een enorme golf. Hierna gaat het naar York, de meest historische stad van West Australië alvorens u verder reist naar Fremantle.
Dag 9: Fremantle - Perth
In de ochtend is er voldoende gelegenheid om de stad te bezoeken met zijn markt en bezige haven. Ontdek het historische Fremantle. Leer hoe de Swan River deel uitmaakt van de Dreaming Trail in de regio. In de middag geniet u van een ontspannen cruise over de Swan River naar Perth waar u aan het eind van de middag aankomt. Aansluitend transfer naar de luchthaven.

PrijzenVertrekdata:
2 - 6 pers.
1 persoonstoeslag
01 apr 12 - 31 maart 13
€ 2.715,- € 599,-
01 apr 13 - 28 dec 13
€ 2.825,- € 599,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?