Southern western Escape

vanaf € 2.450 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 163
Dag 1: Perth
Na aankomst op de luchthaven van Perth heeft u een transfer naar uw accommodatie.
Dag 2: Perth - Kalgoorlie
U reist naar Wave Rock in oostelijke richting. Deze opvallende rotsformatie, die lijkt op een gigantische golf, werd meer dan 3.000.000 jaar geleden van graniet gevormd. Daarna gaat u langs het voormalig spookstadje Coolgardie op weg naar Kalgoorlie. Kalgoorlie, een stad dat omgeven is door lente wildflowers en goudkoorts spooksteden.
Dag 3: Kalgoorlie – Esperance
U maakt een oriënteringstocht door het goudstadje met zijn historische gebouwen van rond de 19e en 20ste eeuw en wordt het beroemde Exchange Hotel en Hay Street niet overgeslagen. Een lokale expert neemt u mee op verkenning van een goudmijn. De Super Pit produceert tot ongeveer 24.055.000 gram goud per jaar en is de grootste open goudmijn in Australia. Als laatste stopt u voor een uitzicht over de indrukwekkende zoutmeer Lake Lefroy.
Dag 4: Esperance
In de ochtend gaat het naar Cape Le Grand National Park met zijn vergezichten over de kust en de zee. Bezoek Thistle Cove en Lucky Bay, een van de meest unieke en adembenemende baaien in Australië. Het gebied is de thuisbasis van de grijze kangoeroes die graag luieren op het ongerepte strand.
Dag 5: Esperance - Albany
Vertrek naar de mysterieuze Pink Lake. Daarna brengt de tocht u verder naar Bluff Knoll Lookout waar u getuige bent van de overweldigende schoonheid van de Stirling Ranges National Park, een van de rijkste gebieden voor flora in de wereld.
Dag 6: Albany - Margaret River
In de morgen bezoek aan het Torndirrup National Park, met zijn natuurlijke brug en “The Gap”. Vervolgens naar het Whaleworldmuseum die u inzicht geeft in het regionale maritieme verleden. U maakt een tocht door de spectaculaire “Valley of the Giants” met zijn enorme hoge Tingle en Karri bomen. Verken en wandel door het bladerdak van het magnifieke bos, via het Tree Top walk. U zet de reis voort naar Margaret River, een van Australisch belangrijkste wijngebieden.
Dag 7: Margaret River
In de ochtend geniet u van een panoramische tocht door het Leeuwin Naturaliste National Park en ziet u de Cape Leeuwin vuurtoren. Rond het middaguur is er wijnproeven en een heerlijke lunch bij de bekroonde 3 Ocean Wine Company. In de middag, gelegenheid om het gebied van Margaret River te verkennen en uiteraard de chocoladefabriek van Margaret River.
Dag 8: Margaret River - Fremantle
Via Busselton naar het noorden reizend naar een populaire vakantieoord aan de oevers van Geographe Bay in Fremantle. Vanmiddag kiest u uit een reeks van sightseeing ervaringen zoals het ontdekken van de inheemse erfgoed en cultuur van Freemantle, bezoek aan het West Australia Maritiem Museum of een rondleiding in het Fremantle gevangenis welke tot 1991 als een streng beveiligde gevangenis gezien werd.
Dag 9: Fremantle - Perth
In de ochtend is er voldoende gelegenheid om op eigen gelegenheidde stad te bezoeken met zijn markt en bezige haven. Ontdek hethistorische Fremantle. Leer hoe de Swan River deel uitmaakt van deDreaming Trail in de regio. In de middag geniet u van eenontspannen cruise over de Swan River naar Perth waar u aan het eindvan de middag aankomt. Aansluitend transfer naar de luchthaven.

Prijzen

 Periode  2-6 personen 1 persoonstoeslag 
01 mei 2016 - 31 mrt 2017  € 2.450,-  € 680,-


Vertrek 2016:
14 mei
11 juni
09 juli
13 augustus
20 augustus
27 augustus
03 september
10 september
17 september
19 september
24 september
26 september
01 oktober
08 oktober
15 oktober
29 oktober
26 november

Vertrekdatum 2017:
07 januari
04 februari
04 maart

Inclusief

  • Ontbijt
  • 1 lunch
  • 6 diners
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?