Top

Reis op maat Nieuw-Zeeland: Southern Spectaculair

🕒 10 dagen

Vanaf € 3275 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Hotelaccommodatie

✔️ Ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ 7x diner

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ Alle brandstofkosten

✔️ Alle parkeergelden

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Christchurch
Vanaf de luchthaven heeft u transfer naar uw hotel in Christchurch. In de avond is er een gezellig samenzijn met welkomstdrink en diner met uw reisleider en eventuele medereizigers.

 

Dag 2: Twizel
U bent uitgenodigd voor een barbecuelunch op Morelea Farm. Ontdek het authentieke Nieuw-Zeelandse leven op een schapenboerderij. U wordt verwelkomd in het huis van uw gastheren Angie en Stan Taylor en hun 240 hectare grote tuin. Later ziet u het Tekapo meer en het Pukaki meer, een bezoek aan de Kerk van de Goede Herder en geniet van het bergzicht op Mount Cook National Park.

 

Dag 3: Dunedin
De dag begint langs de Waitaki rivier met zijn Waitakiwaterkrachtcentrale en Benmore stuwdam. U reist door Oamaru met zijn bekende witte kalksteen gebouwen naar Dunedin voor een stadsrondrit. In de middag bent u vrij.

 

Dag 4: Te Anau
Een rustige ochtend waarbij u de keuze heeft om het Larnach kasteel kunt bezoeken, een ritje kunt maken op de historische Taieri Gorge Railway of een Monarch Wildlife cruise of gewoon kunt relaxen. Daarna rijdt u dwars door South Otago met zijn landbouw en schapen en via Lake Te Anau, het grootste meer van het Zuidereiland, naar Te Anau. ’s Avonds geniet u van een wijndiner in uw accommodatie.

 

Dag 5: Queenstown
U zult verbaasd staan bij de weidse uitzichten van het Fiordland National Park en de Milford Sound. Reis door de inheemse regenwouden n weelderige weiden naar Mirror Lakes en de met de hand uitgehouwen Homer tunnel. Verwonder je over de verbluffende Cleddau- vallei. Uw onvergetelijke Milford Sound-cruise voert langs watervallen, hangende gletsjervalleien en het steile hoogtepunt van Mitre Peak. Uw dag eindigt in Queenstown.

 

Dag 6: Queenstown
Verken het opwindende Queenstown. U kunt kiezen voor een wijnen- en tuinentocht, of een spannende rit met de jetboot of raftend de rivier af te zakken. ’s Avonds maakt u een cruise over Lake Wakatipu en vaart naar Walter Peak High Country Farm voor een BBQ met
entertainment.

 

Dag 7: Franz Josef
Onze eerste stop vandaag is in Arrowtown aan de gelijknamige rivier. U rijdt langs de meren van Dunstan, Hawea en lake Wanaka. Via de Haast Pass slingert de weg naar het Mt. Aspiring National Park, heeft u uitzicht op de Thunder Creek Falls en maakt u een wandeling in het regenwoud.
De laatste stop vandaag is bij de majestueuze Fox Glacier, een zeldzame en nog altijd aangroeiende gletsjer.

 

Dag 8: Punakaiki
In de morgen is er nog tijd om Franz Josef Glacier te verkennen. Vertrek naar Hokitika, waar de greenstone (jade) wordt gevonden en ziet u de bewerking van dit gesteente tot sierraad. De dag eindigt in Punakaiki met zijn Pancake Rocks en Blowholes.

 

Dag 9: Christchurch
Via Greymouth naar Arthur’s Pass waar u op de de TranzAlpine trein stapt, een van de top zes treinreizen in de wereld. U reist via de zuidelijke Alpen naar Christchurch. Na aankomst in Christchurcht heeft u een afscheidsdiner.

 

Dag 10: Christchurch
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

12 jan t/m 7 apr

2-6 personen: Vanaf € 3395,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 1965,-

5 apr t/m 8 okt

2-6 personen: Vanaf € 3275,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 1195,-

13 okt t/m 1 apr

2-6 personen: Vanaf € 3650,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 1995,-

Galerij

You don't have permission to register