Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Soutern Western Escape

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 10 dagen
Reiscode 171
Dag 1: Perth
Na aankomst op de luchthaven van Perth heeft u een transfer naar uw accommodatie. Na net inchecken heeft u een stadstour door Perth U bezoekt o.a. Kings Park en Anzac Memorial. In de avond heeft u een welkomstdiner.
Dag 2: Wave Rock
Vandaag start uw reis door de Golden Outback naar Hyden. Met een gids gaat u naar de goudmijnen van Boddington. U vervolgt de reis naar Wave Rock. Deze opvallende rotsformatie, die lijkt op een gigantische golf, werd meer dan 3.000.000 jaar geleden van graniet gevormd. Daarna maakt u een wandeling naar Hippo’s Yawn, een andere rotsformatie. In de avond heeft u een diner in uw hotel.
Dag 3: Kalgoorlie
Deze ochtend maakt u een exclusieve tour op een boerderij waar u meer te weten komt over het leven in de outback. U heeft de kans om een privé collectie vintage auto’s te zien. U vervolgt de reis langs het voormalig spookstadje Coolgardie om op weg naar Kalgoorlie te gaan. Kalgoorlie is een stad dat omgeven is door lente wildflowers en goudkoorts spooksteden. Hierna gaat u naar de Super Pit. Deze pit produceert tot ongeveer 24.055.000 gram goud per jaar en is de grootste open goudmijn in Australië.
Dag 4: Esperance
In de ochtend gaat de tocht naar Cape Le Grand National Park met zijn vergezichten over de kust en de zee. Bezoek Thistle Cove en Lucky Bay, een van de meest unieke en adembenemende baaien in Australië. Het gebied is de thuisbasis van de grijze kangoeroes die graag luieren op het ongerepte strand.
Dag 5: Albany
Vertrek naar het mysterieuze Pink Lake. Daarna brengt de tocht u verder naar Bluff Knoll Lookout waar u getuige bent van de overweldigende schoonheid van de Stirling Ranges National Park, een van de rijkste gebieden voor flora in de wereld.
Dag 6: Albany
De ochtend is vrij ter besteding. In de middag bezoekt u het Anzac Centre dat geopend is in 2014 op de dag dat de eerste 1e wereldoorlog konvooi ’s vertrokken uit Australië.
Dag 7: Margaret River
U maakt een tocht door de spectaculaire “Valley of the Giants” met zijn enorme hoge Tingle en Karri bomen. Verken en wandel door het bladerdak van het magnifieke bos, via de Tree Top walk. U zet de reis voort naar Margaret River, één van Australië belangrijkste wijngebieden.
Dag 8: Margaret River
Vandaag staat in het teken van uw smaakpapillen. In de ochtend bezoekt u een bessen boerderij waar u geniet van een kopje thee in de mooie tuin. U proeft hier o.a. zelfgemaakte jam. Rond het middaguur is er wijnproeven en een heerlijke lunch bij Laurance wijngaard. In de middag bezoekt u een brouwerij met een proeverij van verschillende biertjes en waar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving.
Dag 9: Fremantle
In de ochtend heeft u de gelegenheid om in de omgeving van Margaret River te lopen voordat u via Busselton naar het noorden reist naar een populaire vakantieoord aan de oevers van Geographe Bay in Fremantle. Vanmiddag is vrij tere besteding. U kunt naar de kleurrijke markt, of langs de kust van Fremantle lopen. In de avond heeft u een afscheidsdiner in uw accommodatie.
Dag 10: Perth
Vandaag heeft u een rondleiding in het Fremantle gevangenis welke tot 1991 als een streng beveiligde gevangenis gezien werd. Eind van een prachtige reis. U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?