Sorowwa Resort en Spa

Sorowwa Resort en Spa

Vanaf Sri Lanka’s grootste vliegveld naar Sorowwa is 180km. Deze reis duurt iets meer dan 3 uur en u zult per minuut steeds meer gefascineerd worden, van de drukke steden tot het frisse en serene platteland. Langs de weg ziet u de dramatische veranderen van niet alleen vegetatie maar ook van het landschap. In de buurt van Sorowwa bent u binnen bereik van vele prachtige plekken van het spannende wilde leven.
Type Resort
​23 luxe en ruime kamers met airco en een privé balkon die uitkijkt op een prachtig landschap van water, flora en fauna zijn er voor u beschikbaar om helemaal in weg te dromen. De badkamer heeft een badkuip met moderne faciliteiten en warm en koud water. Kingsize bed met orthopedisch matras, mini bar, satelliet TV en telefoon zijn de dingen die voor u standaard in de kamer zitten.
Een exotische mix van oosterse en westerse gerechten. Door het elegante design, de ruimte en met airco is het restaurant de ideale plek om lekker te zitten en te genieten van het heelrijke eten dat door onze chef kok en zijn team word gemaakt. Wilt u helemaal wegzakken en lekker genieten van een heerlijke massage en andere behandelingen? Dat kan bij onze Spa, met een weid aanbod aan massages en behandelingen om uw spieren en geest tot rust te laten komen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?