Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Sorowwa Resort en Spa

Sorowwa Resort en Spa

Vanaf Sri Lanka’s grootste vliegveld naar Sorowwa is 180km. Deze reis duurt iets meer dan 3 uur en u zult per minuut steeds meer gefascineerd worden, van de drukke steden tot het frisse en serene platteland. Langs de weg ziet u de dramatische veranderen van niet alleen vegetatie maar ook van het landschap. In de buurt van Sorowwa bent u binnen bereik van vele prachtige plekken van het spannende wilde leven.
Type Resort
​23 luxe en ruime kamers met airco en een privé balkon die uitkijkt op een prachtig landschap van water, flora en fauna zijn er voor u beschikbaar om helemaal in weg te dromen. De badkamer heeft een badkuip met moderne faciliteiten en warm en koud water. Kingsize bed met orthopedisch matras, mini bar, satelliet TV en telefoon zijn de dingen die voor u standaard in de kamer zitten.
Een exotische mix van oosterse en westerse gerechten. Door het elegante design, de ruimte en met airco is het restaurant de ideale plek om lekker te zitten en te genieten van het heelrijke eten dat door onze chef kok en zijn team word gemaakt. Wilt u helemaal wegzakken en lekker genieten van een heerlijke massage en andere behandelingen? Dat kan bij onze Spa, met een weid aanbod aan massages en behandelingen om uw spieren en geest tot rust te laten komen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?