Sofitel Seminyak Bali in Seminyak

Sofitel Seminyak Bali in Seminyak

  • Bali
The Royal Beach Seminyak is een luxe 5 sterren hotel. Het hotel is gelegen aan het exclusieve Seminyak Beach en is omgeven door 4,5 hectare aan tropische tuinen. Op loopafstand bereikt u het centrum van het dorp waar u een aantal gezellige bars en restaurants vindt. Ook kunt u hier gaan winkelen. De luchthaven is slechts 25 minuten verwijderd van het hotel. Het hotel beschikt over twee zwembaden waarvan één vlak voor het strand en de ander gelegen in de tropische tuin.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over 128 ruime en luxe kamers die voorzien zijn van een privé balkon met indrukwekkende uitzichten op de tropische tuin. Daarnaast zijn er 16 villa’s die elk voorzien zijn van een eigen zwembad. De accommodaties beschikken over airconditioning, kluis en kleuren-tv. De badkamer beschikt over een telefoon en een haardroger. De gasten kunnen 24 uur per dag gebruik maken van roomservice.
Het hotel beschikt over meerdere restaurants. In Cafe Amreeta kunt u genieten van heerlijke Internationale, Aziatische en Japanse gerechten. Daarnaast is er een restaurant waar Mediterrane gerechten worden geserveerd en een restaurant voorzien van de Franse keuken. In het Teppanyaki restaurant vindt u een Japanse stijl, zowel in het decor als in de gerechten. Daarnaast beschikt het hotel over een spa waar u lekker kunt relaxen door middel van verschillende behandelingen en therapieën. Verder kunt u gebruik maken van de fitnessruimte en het buitenzwembad.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?