Skycity Darwin in Darwin

Skycity Darwin in Darwin

Dit prachtige 5 sterren hotel is omgeven door tropische tuinen die voorzien zijn van tropische planten en dieren. Het hotel ligt naast het strand. Een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van de vele luxe faciliteiten en entertainment die het hotel te bieden heeft.
Type Hotel
​De kamers beschikken over een balkon of terras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een tv, dvd-speler en een cd-speler. Verder zijn zij voorzien van klimaatbeheersing/airconditioning, draadloos internet, minibar, haardroger, thee- en koffie faciliteiten en een kluis. Daarnaast is er een badkamer voorzien van een douche.
Het Skycity Darwin hotel beschikt over een aantal zeer aangename faciliteiten. In het hotel is een 24-uurs receptie, conciërge en roomservice. Verder rijden er vier keer per dag chauffeurs die u naar de stad kunnen brengen. In het hotel is daarnaast een tourdesk aanwezig waar gasten de mogelijkheid hebben om excursies te boeken. Gasten hebben overal in het hotel beschikking over draadloos internet, zowel in het hotel als buiten bij het zwembad. Verder zijn er wasfaciliteiten en parkeergelegenheid. In het hotel is verder een fitnesscentrum, cadeauwinkel, restaurant en bar en voor de liefhebbers een sauna en mogelijkheden voor massages. En voor de sportliefhebbers is er een tennis- en golfbaan.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?