Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Singapore Uitgebreid

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode -
Dag 1: Singapore
Na aankomst op de luchthaven transfer naar uw hotel in de stad.
Dag 2: Singapore
Vandaag maakt u een excursie naar Jurong Bird Park en Ming Village. Het Jurong Bird Park ligt op een terrein van 20 hectaren. Tussen de vele bomen en struiken staan de volières, vijvers met vogels en locaties voor vogelshows. Het park is het tehuis van zo’n 600 soorten en 8.000 vogels. De shows trekken altijd veel publiek. Een echte aanrader dus.
Dag 3: Singapore
U gaat na het ontbijt per kabelbaan naar Sentosa Island, waarbij u een prachtig zicht hebt op de haven van Singapore en de Indonesische Riau-archipel. Vanuit de monorail op het eiland geniet u van de mooie natuur. U bezoekt het Surrender Chamber museum en keert per ferry naar de stad terug. Daarna gaat u naar het winkelhart van Singapore waar u de kans krijgt de meer onbekende lokale winkeltjes te bezoeken.
Dag 4: Singapore
Na het ontbijt trasfer naar de luchthaven voor het vervolg van uw reis. Einde van deze facetreis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 0.000,- € 0.000,- € 0.000,- € 0.000,-

Inclusief

  • accommodatie
  • ontbijt
  • excursies zoals in het programma omschreven
  • transfer van de luchthaven naar het hotel
  • transfer van het hotel naar de luchthaven

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?