Singa Lodge

Singa Lodge

  In Port Elizabeth vindt u het luxueuze Singa Lodge. Dankzij haar prachtige mix van moderne Afrikaanse met Oosterse architectuur en interieur is Singa Lodge een prachtige plaats om uw vakantie te besteden. Elke dag kunt u heerlijk genieten van een zeer rijk ontbijt met een ruime selectie vlees, kaas, fruit, brood of zelfs een volledig gekookte maaltijd naar uw wens. Dankzij haar centrale locatie in de stad Port Elizabeth is er altijd genoeg te doen in de regio, zoals natuurlijk safari tochten, paardrijden, of walvissen bekijken. Er zijn veel kleine winkeltjes in de buurt met handgemaakte spulletjes, galerijen met Afrikaanse kunst en er is altijd wel ergens live muziek in de straten te vinden. Het vriendelijke personeel van Singa Lodge staat altijd klaar om u te helpen met het plannen van uw dag.
  Type Lodge
  ​Alle 12 suites in de lodge beschikken ieder over een eigen design gevuld met handgemaakte schermen, antieke deuren en een fijne selectie meubels uit Afrika en het verre Oosten. De suites zijn ruim,  comfortabel en afgeschermd van elkaar door de weelderige tropische tuinen waardoor u altijd kunt genieten van uw privacy. Alle bedden zijn kingsize met extra verlenging, en het linnen, de badjassen en slippers zijn van hoge kwaliteit. Verder beschikken de suites over een draadloos internet verbinding, flatscreen tv, i-pod docking station en een laptop kluis.
  De lodge beschikt over een prachtig zwembad met handgemaakte mozaïek vloer. Op een warme zomerdag kunt u hier heerlijk afkoelen en gezellig een drankje doen aan de gezellige pool-side bar. Na zonsondergang wordt het diner geserveerd in de dineerzaal, buiten in de lounge of in uw eigen suite. Na een bezoek aan de fitnessruimte van de lodge kunt ook nog even heerlijk genieten van een ontspannende massage of andere behandeling. De lodge heeft ook WiFi internet.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?