Siloso Beach Resort Singapore

Siloso Beach Resort Singapore

Het 4-sterren Resort gelegen op 51 Imbiah Walk is direct aan het strand gelegen. In dit tropische toevluchtsoord kunt u in alle rust kunt verblijven. Het hippe strand van Siloso ligt pal voor de deur en alle andere hoogtepunten welke Sentosa eiland biedt zijn goed te bereiken met taxi of metro. Met de pendelbus van het Resort bent u in 10 minuten bij het MRT-station Harbourfront.
Type Resort

​Het Resort biedt verschillende moderne en ruime kamers aan. U kunt een keuze maken uit een Superior- of Deluxe room kamer en voor gezinnen raden wij een Family room aan. De superior Room kamers zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bieden uitzicht op het strand. De Deluxe Room kamers zijn gelegen op de 5e en 6e verdieping en bieden uitzicht op het strand of het tropisch bos. De Family Room kamers zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bieden uitzicht op het strand. De kamers zij voorzien van 4 separate bedden en zijn geschikt voor 4 volwassen of een gezin met 2 kinderen. Alle kamers zijn modern uitgerust en voorzien van koelkastje, AC, kabel-tv, internetverbinding, kluis, koffie- en thee faciliteiten en badkamer met douche. Wij informeren u graag over de specifieke kenmerken van iedere kamer.

Absolute blikvanger is het prachtig met tropisch groen omzoomde buitenzwembad van maar liefst 95 meter lang. Het zwembad heeft zelfs een heuse waterval van 18 meter hoog. Een drankje bestelt u aan de poolbar. Maar ook voor kinderen is een zwembad en voor de sportievelingen is er een fitnesscentrum. Het Wellness centrum biedt vele traditionele massages en ook gezicht- en aromatherapieën aan. In het Siloso Beach Café aan zee worden zowel regionale als internationale gerechten geserveerd.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?