Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Siloso Beach Resort Singapore

Siloso Beach Resort Singapore

Het 4-sterren Resort gelegen op 51 Imbiah Walk is direct aan het strand gelegen. In dit tropische toevluchtsoord kunt u in alle rust kunt verblijven. Het hippe strand van Siloso ligt pal voor de deur en alle andere hoogtepunten welke Sentosa eiland biedt zijn goed te bereiken met taxi of metro. Met de pendelbus van het Resort bent u in 10 minuten bij het MRT-station Harbourfront.
Type Resort

​Het Resort biedt verschillende moderne en ruime kamers aan. U kunt een keuze maken uit een Superior- of Deluxe room kamer en voor gezinnen raden wij een Family room aan. De superior Room kamers zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bieden uitzicht op het strand. De Deluxe Room kamers zijn gelegen op de 5e en 6e verdieping en bieden uitzicht op het strand of het tropisch bos. De Family Room kamers zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping en bieden uitzicht op het strand. De kamers zij voorzien van 4 separate bedden en zijn geschikt voor 4 volwassen of een gezin met 2 kinderen. Alle kamers zijn modern uitgerust en voorzien van koelkastje, AC, kabel-tv, internetverbinding, kluis, koffie- en thee faciliteiten en badkamer met douche. Wij informeren u graag over de specifieke kenmerken van iedere kamer.

Absolute blikvanger is het prachtig met tropisch groen omzoomde buitenzwembad van maar liefst 95 meter lang. Het zwembad heeft zelfs een heuse waterval van 18 meter hoog. Een drankje bestelt u aan de poolbar. Maar ook voor kinderen is een zwembad en voor de sportievelingen is er een fitnesscentrum. Het Wellness centrum biedt vele traditionele massages en ook gezicht- en aromatherapieën aan. In het Siloso Beach Café aan zee worden zowel regionale als internationale gerechten geserveerd.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?