Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Sibuya Tented Camps

Sibuya Tented Camps

  Gelegen in het prachtige uitgestrekte Sibuya reservaat vind u twee avontuurlijke en luxueuze tentenkampen. Sibuya heeft meer bevaarbare rivieren dan elk ander reservaat in Zuid-Afrika. Dagelijks worden er cruises over de rivier aangeboden gevolgd door een safaritocht over land en een heerlijke lunch aan de rivieroever en een bezoek aan Kenton-on-Sea voor een prachtige zonsondergang. Uw avontuur begint al meteen met het transport naar het kamp met een drie kwartier durende boottocht over de rivier. Met een beetje geluk komt u nog schildpadden, dolfijnen of walvissen tegen in de riviermonding.
  Type Tentenkamp
  ​Zowel de tenten van de River Camp als de Forest Camp zijn ruim luxueus ingericht en in het bezit van een en-suite badkamer met bad in het Forest Camp en douche in beide kampen. Er is een Kingsize of twin bed, een uitkijkplatform en een dak dat elk weer aan kan. De kampen bevinden zich midden in de ruwe Afrikaanse natuur, ver afgesloten van de bewoonde wereld, zodat u in alle rust kunt genieten van de wildernis. Het Forest Camp beschikt over 8 tenten terwijl het wat kleinere River Camp over 4 tenten beschikt. Elk kamp is in het bezit van een zwembad, barbecue, wasserette, speelruimte voor de kinderen, internet toegang en faciliteiten voor invaliden. Overige faciliteiten in de tenten zijn airconditioning, koelkast, tv, radio, waaier, wieg voor de baby, koffie-/thee faciliteiten en als u dat wenst ook een kluis of verwarming.
  Sibuya is trots op haar hoogwaardige keuken en vriendelijk personeel. Geniet van een heerlijk diner geserveerd met een goede Zuid-Afrikaanse wijn. Het dineer is altijd inclusief op uw verblijf. Zeer populaire activiteiten in Sibuya zijn natuurlijk de safari tochten, maar ook wandelsafari’s, vissen, kanoën, safari’s te paard en vogels kijken. Tot slot kunnen er vanaf de kampen excursies worden georganiseerd om te gaan golfen, paardrijden op het strand, diepzee vissen en historische tochten door de regio. Dit vind plaats in de nabije stad Kenton-on-Sea.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?