Sibuya Tented Camps

Sibuya Tented Camps

  Gelegen in het prachtige uitgestrekte Sibuya reservaat vind u twee avontuurlijke en luxueuze tentenkampen. Sibuya heeft meer bevaarbare rivieren dan elk ander reservaat in Zuid-Afrika. Dagelijks worden er cruises over de rivier aangeboden gevolgd door een safaritocht over land en een heerlijke lunch aan de rivieroever en een bezoek aan Kenton-on-Sea voor een prachtige zonsondergang. Uw avontuur begint al meteen met het transport naar het kamp met een drie kwartier durende boottocht over de rivier. Met een beetje geluk komt u nog schildpadden, dolfijnen of walvissen tegen in de riviermonding.
  Type Tentenkamp
  ​Zowel de tenten van de River Camp als de Forest Camp zijn ruim luxueus ingericht en in het bezit van een en-suite badkamer met bad in het Forest Camp en douche in beide kampen. Er is een Kingsize of twin bed, een uitkijkplatform en een dak dat elk weer aan kan. De kampen bevinden zich midden in de ruwe Afrikaanse natuur, ver afgesloten van de bewoonde wereld, zodat u in alle rust kunt genieten van de wildernis. Het Forest Camp beschikt over 8 tenten terwijl het wat kleinere River Camp over 4 tenten beschikt. Elk kamp is in het bezit van een zwembad, barbecue, wasserette, speelruimte voor de kinderen, internet toegang en faciliteiten voor invaliden. Overige faciliteiten in de tenten zijn airconditioning, koelkast, tv, radio, waaier, wieg voor de baby, koffie-/thee faciliteiten en als u dat wenst ook een kluis of verwarming.
  Sibuya is trots op haar hoogwaardige keuken en vriendelijk personeel. Geniet van een heerlijk diner geserveerd met een goede Zuid-Afrikaanse wijn. Het dineer is altijd inclusief op uw verblijf. Zeer populaire activiteiten in Sibuya zijn natuurlijk de safari tochten, maar ook wandelsafari’s, vissen, kanoën, safari’s te paard en vogels kijken. Tot slot kunnen er vanaf de kampen excursies worden georganiseerd om te gaan golfen, paardrijden op het strand, diepzee vissen en historische tochten door de regio. Dit vind plaats in de nabije stad Kenton-on-Sea.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?