Sheraton Bandara Hotel Jakarta in Jakarta

Sheraton Bandara Hotel Jakarta in Jakarta

Op slechts drie kilometer van Soekarno-Hatta International Airport vindt u het 5 sterren Sheraton Bandara Hotel. Het hotel gelegen in het hart van het bruisende culturele centrum, ligt tevens op korte afstand van het zakelijke district en biedt een onberispelijke service.  Alle drukte van de stad gaan aan u voorbij in dit luxe Resort stijl hotel.
Type Hotel

​De 220 comfortabele kamers zijn gestileerd in een combinatie van een  internationale ambiance met moderne Indonesische accenten.  Alle kamers bieden uitzicht op de  prachtig aangelegde Balinese tuin of hebben een balkon met een romantisch uitzicht op het meer.  Verder kunt u alle voorzieningen verwachten die een 5 sterren hotel biedt.


 

Dineren kunt u in één van de drie restaurants waar u geniet van de traditionele Indonesische keuken of de internationale gerechten. Na een drukke dag kunt genieten in een compleet uitgeruste fitnessruimte, op aangrenzende 18-holes golfbaan of in het buitenzwembad. Of laat u verwennen in Bandara Spa met een traditionele massage. 

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?