Top

Reis op maat: Shanghai naar Guangzhou

🕒 7 dagen

Reis van dag tot dag

Dag 1: Shanghai – Huangshan
Na aankomst vanuit Shanghai heeft u een diner bij een lokaal restaurant waar u 1 van de 8 populairste kookstijlen van China proeft. Vanavond probeert u de Hui specialiteit. De Anhui chefs letten op de temperatuur waarin ze koken waardoor ze de heerlijkste gerechten maken. Na het diner heeft u een transfer naar uw accommodatie.

 

Dag 2: Shanghai
Vroeg in de ochtend neemt u de kabelbaan naar boven naar de top van de berg Huangshan. Vanuit de kabelbaan heeft u een spectaculair uitzicht over de vallei en de berg. U heeft ruim voldoende de tijd om rond te kijken. In de middag neemt u de kabelbaan weer terug naar beneden en heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Shanghai.

 

Dag 3: Shanghai – Chengdu
De ochtend is vrij ter besteding. Na de lunch neemt u een vlucht naar Chengdu. Na aankomst in Chengdu heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is vrij ter besteding.

 

Dag 4: Chengdu
Chengdu staat bekend om de cultuur en natuur. Na het ontbijt heeft u een stadstour door Chengdu. U bezoekt het People’s park en Kuanzhai steeg. Hier ziet u de lokale mensen in hun vrije tijd. Chengdu staat tevens bekend om de Sichuan keuken. Het is de 4e meest bekende keuken in China en staat bekend om zijn pittige smaak. Tijdens de lunch maakt u kennis met deze keuken.

 

Dag 5: Chengdu – Guangzhou
Na het ontbijt bezoekt u de Chengdu reuzepanda’s onderzoekscentrum. Tussen 08.30 en 10.00 in de ochtend zijn ze op hun actiefst, aangezien het dan etenstijd is. Hierna vallen deze mooie dieren weer in slaap. In de namiddag heeft u een vlucht van Chengdu naar Guangzhou.

 

Dag 6: Guangzhou
‘Eet in Guangshou’ is 1 van de bekende gezegdes in China. Hier geniet u van een heerlijke lunch voordat u Guangzhou verkent. Na de lunch bezoekt u de Ancestral Temple of the Chen family die tussen 1890 en 1894 is gebouwd tijdens de regeerperiode van keizer Guangxu van de Qin Dynastie en het museum van Nanyue Koningstombe.

 

Dag 7: Guangzhou
Vandaag heeft u een stadstour door Guangzhou. U bezoekt o.a. het beeld van de 5 geiten, het symbool van Guangzhou en de top van de Guangzhou toren. Deze toren is tevens de hoogste tv toren in Azië. Guangzhou is tevens bekend om de Dim Sum. Tijdens de lunch heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten te proberen.

You don't have permission to register