Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Shanghai naar Guangzhou

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 129
Dag 1: Shanghai-Huangshan
Na aankomst vanuit Shanghai heeft u een diner bij een lokaal restaurant waar u 1 van de 8 populairste kookstijlen van China proeft. Vanavond probeert u de Hui specialiteit. De Anhui chefs letten op de temperatuur waarin ze koken waardoor ze de heerlijkste gerechten maken. Na het diner heeft u een transfer naar uw accommodatie.
Dag 2: Shanghai
Vroeg in de ochtend neemt u de kabelbaan naar boven naar de top van de berg Huangshan. Vanuit de kabelbaan heeft u een spectaculair uitzicht over de vallei en de berg. U heeft ruim voldoende de tijd om rond te kijken. In de middag neemt u de kabelbaan weer terug naar beneden en heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Shanghai.
Dag 3: Shanghai-Chengdu
De ochtend is vrij ter besteding. Na de lunch neemt u een vlucht naar Chengdu. Na aankomst in Chengdu heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is vrij ter besteding.
Dag 4: Chengdu
Chengdu staat bekend om de cultuur en natuur. Na het ontbijt heeft u een stadstour door Chengdu. U bezoekt het People’s park en Kuanzhai steeg. Hier ziet u de lokale mensen in hun vrije tijd. Chengdu staat tevens bekend om de Sichuan keuken. Het is de 4e meest bekende keuken in China en staat bekend om zijn pittige smaak. Tijdens de lunch maakt u kennis met deze keuken.
Dag 5: Chengdu-Guangzhou
Na het ontbijt bezoekt u de Chengdu reuzepanda’s onderzoekscentrum. Tussen 08.30 en 10.00 in de ochtend zijn ze op hun actiefst, aangezien het dan etenstijd is. Hierna vallen deze mooie dieren weer in slaap. In de namiddag heeft u een vlucht van Chengdu naar Guangzhou.
Dag 6: Guangzhou
‘Eet in Guangshou’ is 1 van de bekende gezegdes in China. Hier geniet u van een heerlijke lunch voordat u Guangzhou verkent. Na de lunch bezoekt u de Ancestral Temple of the Chen family die tussen 1890 en 1894 is gebouwd tijdens de regeerperiode van keizer Guangxu van de Qin Dynastie en het museum van Nanyue Koningstombe.
Dag 7: Guangzhou
Vandaag heeft u een stadstour door Guangzhou. U bezoekt o.a. het beeld van de 5 geiten, het symbool van Guangzhou en de top van de Guangzhou toren. Deze toren is tevens de hoogste tv toren in Azië. Guangzhou is tevens bekend om de Dim Sum. Tijdens de lunch heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten te proberen.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?