Savoy Homann in Bandung

Savoy Homann in Bandung

De geschiedenis van dit 4 sterren hotel in Art Deco stijl, gaat ver terug in de tijd. Hoewel de precieze datum van de bouw onbekend is gaat men er vanuit dat het in 1870 door de Duitse migrant A. Homann opgericht is.  De rijke geschiedenis doordringt het hele gebouw. Met zijn centrale ligging en de meeste toeristische attracties binnen handbereik maakt u met een verblijf in dit hotel een uitstekende keuze.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over in totaal 185 kamers verdeeld over 3 vleugels. De kamers zijn ingedeeld als Deluxe, Super Deluxe, Executive, Junior suite en tot slot de Homann Suite.  Alle kamers hebben een kluisje, satelliet televisie, minibar, IDD telefoon en 24 uurs roomservice en een luxe natuurstenen Het hotel beschikt over in totaal 185 kamers verdeeld over 3 vleugels. De kamers zijn ingedeeld als Deluxe, Super Deluxe, Executive, Junior suite en tot slot de Homann Suite.  Alle kamers hebben een kluisje, satelliet televisie, minibar, IDD telefoon en 24 uurs roomservice en een luxe natuurstenen badkamer.  De suites kamers bieden teven bieden draadloos internet.  De kamers hebben warme kleurschema’s, tapijt en vele houtaccenten.
Het  hotel beschikt over verschillende restaurants en cafés, waaronder het  Side Walk Café met uitzicht op de Jalan Asia Afrika, het Garden restaurant met 150 zitplaatsen en een aanbod van heerlijke Indonesische en Europese gerechten en als laatste Batavia Bar & Lounge de ideale plek voor een cocktail. Verder beschikt het hotel beschikt over een beautysalon, een wisselkantoor, business center, babysit service, een drogist, fitnessruimte en op de begane grond vindt u een buitenzwembad welke ook voorzien is van een kinderzwembad. Tevens is er voor de kinderen een speelkamer.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?