Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 15 juli 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 15 juli 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 15 juli 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 (met uitzondering van 08 juli – 06 augustus en 18 – 24 december 2020) kunnen worden omgezet. De reis moet ook voltooid zijn op 30 juli 2021.
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 15 juli 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Savoy Homann in Bandung

Savoy Homann in Bandung

De geschiedenis van dit 4 sterren hotel in Art Deco stijl, gaat ver terug in de tijd. Hoewel de precieze datum van de bouw onbekend is gaat men er vanuit dat het in 1870 door de Duitse migrant A. Homann opgericht is.  De rijke geschiedenis doordringt het hele gebouw. Met zijn centrale ligging en de meeste toeristische attracties binnen handbereik maakt u met een verblijf in dit hotel een uitstekende keuze.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over in totaal 185 kamers verdeeld over 3 vleugels. De kamers zijn ingedeeld als Deluxe, Super Deluxe, Executive, Junior suite en tot slot de Homann Suite.  Alle kamers hebben een kluisje, satelliet televisie, minibar, IDD telefoon en 24 uurs roomservice en een luxe natuurstenen Het hotel beschikt over in totaal 185 kamers verdeeld over 3 vleugels. De kamers zijn ingedeeld als Deluxe, Super Deluxe, Executive, Junior suite en tot slot de Homann Suite.  Alle kamers hebben een kluisje, satelliet televisie, minibar, IDD telefoon en 24 uurs roomservice en een luxe natuurstenen badkamer.  De suites kamers bieden teven bieden draadloos internet.  De kamers hebben warme kleurschema’s, tapijt en vele houtaccenten.
Het  hotel beschikt over verschillende restaurants en cafés, waaronder het  Side Walk Café met uitzicht op de Jalan Asia Afrika, het Garden restaurant met 150 zitplaatsen en een aanbod van heerlijke Indonesische en Europese gerechten en als laatste Batavia Bar & Lounge de ideale plek voor een cocktail. Verder beschikt het hotel beschikt over een beautysalon, een wisselkantoor, business center, babysit service, een drogist, fitnessruimte en op de begane grond vindt u een buitenzwembad welke ook voorzien is van een kinderzwembad. Tevens is er voor de kinderen een speelkamer.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?