Sarinande Beach Inn in Seminyak

Sarinande Beach Inn in Seminyak

  • Bali
Het Sarinande Beach Inn Hotel staat bekend om haar warme gastvrijheid en vriendelijke personeel. Het hotel heeft een prima locatie met de Ngurah Rai International Airport op slechts 30 minuten afstand en een kwartier afstand van de hoofdstad Denpasar. Het strand is op enkele minuten loopafstand te bereiken.
Type Hotel
Het Sarinande Beach Inn is een gezellig hotelletje die een huiselijk gevoel bij u oproept. Het hotel beschikt over 25 comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van een privé terras of een balkon waar u lekker kunt bijkomen. Daarnaast beschikt elke kamer over een minibar, airconditioning, satelliet tv en een badkamer voorzien van warm en koud water. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op het zwembad met restaurant.
U kunt gebruik maken van de ophaalservice van het vliegveld die het hotel verzorgd. Daarnaast is er een speciale shuttle bus die gasten gratis vervoerd naar Kuta. Bij het hotel kunt u daarnaast een auto of fiets huren om zelf de omgeving te verkennen. Om lekker te ontspannen kunt u gebruikmaken van de spa. Laat u verwennen met een massage of neem een frisse duik in het buitenzwembad. In het aanwezige restaurant kunt u genieten van heerlijke Westerse, Chinese en Indonesische gerechten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?