Royal Island Resort & Spa in Baa Atoll

Royal Island Resort & Spa in Baa Atoll

Ervaar de gastvrijheid binnen het Royal Island Resort & Spa en alle luxe en comfort eromheen. De omgeving is fantastisch; omgeven met gouden stranden, tropische tuinen, helderblauw zeewater en nog veel meer natuurlijk schoon. Dit Resort is uitermate geschikt voor familie en Honeymoon. Dit alles, samen met het gastvrije personeel maakt het Royal Island Resort & Spa tot een onvergetelijke ervaring.
Type Resort
Midden in het tropische paradijs zijn de Beach Villa's gelegen. Dit zijn klassiek ingerichte kamers met de daarbij horende 5 sterren luxe faciliteiten. Het adembenemende uitzicht over de Indische Oceaan wekt een rustgevende sfeer. De Presidentiële Suites, bestaande uit de Han’dhu Suites en de Iru Suites. Deze Suites zijn voorzien van alle luxe en moderne faciliteiten, maar behouden de natuurlijke charme. Bovendien zijn de Suites uitermate geschikt voor “true romance”, gezien de privacy en comfort.
Het Royal Island Village heeft de beschikking over uitgebreide faciliteiten zoals; Het Maakanaa Restaurant (zeer uitgebreid menu), het Raabondhi Restaurant (Mediterrane keuken), een Boli Bar met Pub en The Palm Terrace en het Aramaa Spa. Verder zijn verschillende watersportmogelijkheden (snorkelen, jetskiën) en excursies (night fishing, Island Hopping) aan te bevelen. Bovendien heeft het eiland het Delphis Diving Centre met professionele begeleiding bij het duiken.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?