Rondreis Indonesië

Een rondreis door Indonesië is een ervaring om nooit meer te vergeten. Het kleurrijke land bestaat uit circa 15.000 eilanden en er is dus veel te ontdekken. Smaragd Reizen is specialist in het organiseren van rondreizen naar Indonesië. Wij laten u graag kennismaken met dit prachtige exotische land.

Diverse soorten rondreizen naar Indonesië

U kunt bij Smaragd Reizen verschillende soorten rondreizen naar Indonesië boeken. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke rondreis door Indonesië onder deskundige begeleiding. Houdt u van avontuur? Maak dan prachtige vaartochten, bezoek de weelderige jungle en de indrukwekkende laaggebergte. Bij Smaragd Reizen kunt u diverse soorten rondreizen boeken:

  • Rondreis indonesie

    Groepsreizen: Reis met een groep tussen de 6 en 18 personen en een lokale Nederlandstalige gids het paradijselijke land door.
  • Rondreis indonesie

    Reizen op maat: Is er binnen ons standaard aanbod geen reis die u volledig aanspreekt? Wij helpen u graag bij het organiseren van een reis op maat.

 

 Vraag offerte aan
 0228 312 231

 

Bezienswaardigheden tijdens uw rondreis naar Indonesië

Tijdens uw rondreis naar Indonesië komt u langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Jakarta en de populaire eilanden Bali, Java en Lombok. Wandel door de dichtbegroeide jungle, de indrukwekkende rijstvelden en de authentieke tempels. Trek door de prachtige Sembalun Vallei. Het is natuurlijk ook mogelijk om een heerlijk moment van rust in te bouwen en om te genieten van de mooie stranden die het land te bieden heeft. In Indonesië kunt u heerlijk eten. Geniet van de kruidige Indonesische keukens in één van de vele warungs. Hieronder vindt u een overzicht van alle rondreizen in Indonesië die wij aanbieden.

 

Smaragd Reizen is in 2017 te vinden op verschillende beurzen

Smaragd Reizen is te bezoeken op een aantal beurzen. Voor vragen omtrent de beurzen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Ontdek de prachtige natuur van Sumatra

Sumatra ligt in het westen van Indonesië en is het op één na grootste eiland van de Indonesische archipel. Het eiland beschikt over een aantal nationale parken met onder andere prachtige jungle, orang-oetans en traditionele stammen die er nog steeds leven. Natuurliefhebbers die niet houden van massatoerisme moeten op Sumatra zijn.

Bali, een droom die uitkomt

Bali, een droom die uitkomt
Als u op reis gaat naar Indonesië is Bali een echte must-see. Of u nu houdt van natuur, cultuur of actie: Bali biedt voor ieder wat wils. Op het Indonesische eiland vindt u tempels, prachtige stranden, vulkanen en heerlijk eten. Van het avontuurlijke Ubud tot de betoverende Gili-eilanden; deze Balinese plekken mag u niet missen tijdens uw reis. Ubud Ubud is een idyllisch stadje tussen de bergen en prachtige rijstvelden van Bali. Vanuit hier kunt u mooie plekken bezichtigen. Om te beginnen zou u de Mount Batur kunnen beklimmen. Het gebied rondom deze vulkaan is ontstaan na een enorme uitbarsting. In dit gebied heeft zich een groot meer gevormd, en er zijn nu allerlei dorpjes gevestigd. De laatste keer dat deze vulkaan uitbarstte was in 2000 en sindsdien komt er nog steeds stoom uit de krater.

Hoe u zich het best kan gedragen tijdens het bezoeken van een boeddhistische tempel

Het bezoeken van een boeddhistische tempel in Azië is een onvergetelijke ervaring. Hoewel sommige toeristen zich op deze heilige plekken misschien wat ongemakkelijk of misplaatst voelen, worden ze altijd zeer vriendelijk ontvangen en zijn altijd welkom. Om zo respectvol mogelijk met deze gastvrijheid om te gaan is het goed om te weten welke etiquette er gehanteerd wordt. Doe uw schoenen uit In de meeste tempels mogen geen schoenen gedragen worden. Vaak is er een centrale plek waar u uw schoenen kunt achterlaten. Wij raden aan om makkelijke instappers te dragen als u meerdere tempels op een dag gaat bezoeken. Draag bedekte kleding
Het kan respectloos overkomen wanneer u te bloot gekleed een tempel bezoekt. Hoewel het vaak warm is, is het toch belangrijk dat u in ieder geval uw schouders en benen bedekt. Bikinitopjes, diepe decolletés, zeer korte broeken en rokjes zijn uit den boze.

8 inpaktips voor uw vakantie naar Indonesië

Het inpakken voor een reis is vaak stressvol, omdat u aan heel veel moet denken. De basis blijft vaak hetzelfde, maar voor elke bestemming zijn er speciale zaken die mee moeten in de koffer. Als u een verre reis maakt is het belangrijk om u goed voor te bereiden en daarom hebben wij 8 inpaktips voor de bestemming Indonesië voor u op een rijtje gezet.