Riverview Hotel

Riverview Hotel

Gelegen aan de historische Singapore River en dichtbij populaire bestemmingen heeft het Riverview Hotel een prima locatie. Vanuit het hotel heeft u panoramische uitzichten op de rivier en de prachtige city skyline. U kunt heerlijk dineren op het terras terwijl u aan de rivier zit. Het hotel ligt in de buurt van Chinatown en het beroemde winkelparadijs Orchard Road.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over 470 comfortabele kamers voorzien van moderne faciliteiten. De kamers zijn recent opgeknapt. Elke kamer is voorzien van airconditioning, telefoon, kleuren-tv, kluis, minibar, haardroger en thee- en koffie faciliteiten. Daarnaast beschikken zij over een badkamer met bad of douche.
Op de vijfde verdieping van het hotel bevindt zich het buitenzwembad. Terwijl u hier lekker kan relaxen kan u tegelijkertijd genieten van het leven dat zich in de stad afspeelt of van het uitzicht op de rivier. Geniet van de lokale en Westerse gerechten in de gezellige, sfeervolle River Garden of van een romantisch diner bij kaarslicht op het River terras.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?