Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

River Kwai Village Hotel in Kanchanaburi

River Kwai Village Hotel in Kanchanaburi

Het River Kwai Village Hotel is het eerste jungle Resort in Kanchanaburi. Hier vindt u de ideale combinatie van rust, schoonheid van de natuur en comfortabele kamers. Het Hotel is gelegen in de River Kwai Vallei en bevindt zich op ongeveer 70 kilometer afstand van de “Bridge on the River Kwai”. Met deze unieke locatie is het River Kwai Village Hotel het uitgangspunt voor een bezoek aan historische gebeurtenissen, toeristische attracties en excursies.
Type Hotel
De verschillende accommodaties bevinden zich allemaal op andere locaties; in het midden van de jungle, bij de watervallen of in een tropische tuin. Alle 191 kamers zijn uniek ingericht met een lokale stijl en een natuurlijke decoratie. Bovendien hebben de kamers een badkamer met douche en warm en koud water, airconditioning, telefoon, koelkast en minibar, televisie en sommige kamers zelfs met privé balkon.
River Kwai Village Hotel is het eerste Hotel dat een jungle waterpark heeft met een glijbaan en een jacuzzi. Bovendien heeft het hotel nog een zwembad in het midden van het hotel, omring door natuurlijke watervallen. Het Jungle View Restaurant biedt een variatie aan verschillende menu’s uit zowel de Thaise- als de Europese keuken. Verder beschikt het River Kwai Village Hotel over een pool center, Thaise massage service, verschillende excursie mogelijkheden, roomservice, huurmogelijkheden zoals auto, boot of fiets, souvenirshop en een wasserij.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?