River Kwai Village Hotel in Kanchanaburi

River Kwai Village Hotel in Kanchanaburi

Het River Kwai Village Hotel is het eerste jungle Resort in Kanchanaburi. Hier vindt u de ideale combinatie van rust, schoonheid van de natuur en comfortabele kamers. Het Hotel is gelegen in de River Kwai Vallei en bevindt zich op ongeveer 70 kilometer afstand van de “Bridge on the River Kwai”. Met deze unieke locatie is het River Kwai Village Hotel het uitgangspunt voor een bezoek aan historische gebeurtenissen, toeristische attracties en excursies.
Type Hotel
De verschillende accommodaties bevinden zich allemaal op andere locaties; in het midden van de jungle, bij de watervallen of in een tropische tuin. Alle 191 kamers zijn uniek ingericht met een lokale stijl en een natuurlijke decoratie. Bovendien hebben de kamers een badkamer met douche en warm en koud water, airconditioning, telefoon, koelkast en minibar, televisie en sommige kamers zelfs met privé balkon.
River Kwai Village Hotel is het eerste Hotel dat een jungle waterpark heeft met een glijbaan en een jacuzzi. Bovendien heeft het hotel nog een zwembad in het midden van het hotel, omring door natuurlijke watervallen. Het Jungle View Restaurant biedt een variatie aan verschillende menu’s uit zowel de Thaise- als de Europese keuken. Verder beschikt het River Kwai Village Hotel over een pool center, Thaise massage service, verschillende excursie mogelijkheden, roomservice, huurmogelijkheden zoals auto, boot of fiets, souvenirshop en een wasserij.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?