Risata Bali Resort & Spa in Tuban

Risata Bali Resort & Spa in Tuban

  • Bali
Risata Bali Resort & Spa is een waar paradijs gelegen in het hart van Zuid Kuta. Het strand met  haar witte zand en adembenemende zonsondergang is slechts 100 meter van het resort vandaan. Wilt u zich vermaken met de vele winkels, gezellige restaurantjes en verschillende uitgaansgelegenheden dan hoeft u maar enkele stappen te verzetten.

Type Resort
​Het resort beschikt over ruime kamers die omgeven zijn door exotisch groen en waar u heerlijk
tot rust kunt komen. In de tropische tuin vindt u verschillende exotische bloemen, fruitbomen
en palmbomen. De kamers zijn voorzien van Balinese accenten. Elke kamer heeft een marmeren badkamer voorzien van een bad en douche en een haardroger. Verder beschikken de kamers over airconditioning, tv, telefoon, minibar en thee- en koffie faciliteiten. Daarnaast kunt u lekker relaxen op uw ruime balkon of terras.

Het hotel heeft een groot zwembad waar u van de zon en het koele water kunt genieten.  Daarnaast is er een apart zwembad voor kinderen aanwezig. Wilt u ook tijdens uw vakantie fit blijven dan kunt u zich uitleven in de aanwezige fitnessruimte. Laat u zich daarna heerlijk verwennen met een massage in de spa van het hotel. Het resort beschikt over verschillende restaurants waarbij u onder andere kunt genieten van een romantisch diner in de tuin. De restaurants serveren Internationale, Aziatische en lokale gerechten, voor ieder wat wils.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?