Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Thailand: Elephant Hills Khao Sok avontuur in 4 dagen

vanaf € 797 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 117
Dag 1: Khao Sok
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Na aankomst op de luchthaven van Surat Thani heeft u een transfer naar uw accommodatie in het Khao Sok National Park. Na aankomst in Khao Sok gaat u naar het olifantenkamp waar u kennis maakt met de olifanten. Daarna mag u de olifanten wassen, het eten klaarmaken en ze voeden. Daarna heeft u een kanosafari op de Sok rivier waar u geniet van de adembenemende schoonheid van het park. In de avond geniet u van de diverse activiteiten die gegeven worden zoals een film presentatie, dans en kook demonstraties.
Dag 2: Khao Sok
Vandaag verkent u de mangroves van het park. Na het ontbijt verkent u per speedboot de vijgenboomkanaal en gaat u onder begeleiding van een gids naar 1 van de vele mangrovebossen. De lunch wordt geserveerd op een Birmese Jonk waar u nog heerlijk kan nagenieten.
Dag 3: Khao Sok
Na het ontbijt bezoektu de lokale markt van Takhun om het landelijke Thailand te ontdekken en contact te maken met de vriendelijke bevolking. Hierna gaat u op een longtailboot naar de Cheow Larn meer. Na de lunch gaat u zelf per kano de omgeving verkennen. In de namiddag keert u terug naar het olifantenkamp.
Dag 4: Khao Sok
In de ochtend heeft u een wandeltocht door het unieke regenwoud. In de middag keert u terug en heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 797,- € 797,- € 797,- € 729,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?