Reis op maat Thailand: Elephant Hills Khao Sok avontuur in 4 dagen

vanaf € 751 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 117
Dag 1: Khao Sok
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Na aankomst op de luchthaven van Surat Thani heeft u een transfer naar uw accommodatie in het Khao Sok National Park. Na aankomst in Khao Sok gaat u naar het olifantenkamp waar u kennis maakt met de olifanten. Daarna mag u de olifanten wassen, het eten klaarmaken en ze voeden. Daarna heeft u een kanosafari op de Sok rivier waar u geniet van de adembenemende schoonheid van het park. In de avond geniet u van de diverse activiteiten die gegeven worden zoals een film presentatie, dans en kook demonstraties.
Dag 2: Khao Sok
Vandaag verkent u de mangroves van het park. Na het ontbijt verkent u per speedboot de vijgenboomkanaal en gaat u onder begeleiding van een gids naar 1 van de vele mangrovebossen. De lunch wordt geserveerd op een Birmese Jonk waar u nog heerlijk kan nagenieten.
Dag 3: Khao Sok
Na het ontbijt bezoektu de lokale markt van Takhun om het landelijke Thailand te ontdekken en contact te maken met de vriendelijke bevolking. Hierna gaat u op een longtailboot naar de Cheow Larn meer. Na de lunch gaat u zelf per kano de omgeving verkennen. In de namiddag keert u terug naar het olifantenkamp.
Dag 4: Khao Sok
In de ochtend heeft u een wandeltocht door het unieke regenwoud. In de middag keert u terug en heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 751,- € 751,- € 751,- € 398,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?