Elephant Hills Khao Sok Jungle Lake Safari

Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode
Dag 1: Khao Sok
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Transfer van vliegveld of hotel naar de Elephant Hills camping in Khao Sok waar u verblijft in een luxe tent. Na opgefrist te hebben, gaat u per safaribus naar Elephant Hills voor een echt ontroerende ervaring met het grootste dier van Azië, de olifant. U gaat ze wassen, voeden en aanraken in een bijna onaangetaste omgeving. In de namiddag maakt u een kanosafari op de rivier Sok. U leunt achterover en geniet van de adembenemende schoonheid van Khao Sok. ’s Avonds geniet u van een filmpresentatie, een dansvoorstelling en een kookdemonstratie.
Dag 2: Cheow Larn Lake
U bezoekt de lokale markt in Takhun om de Thaise landelijke levensstijl te ervaren. Daarna gaat u met de traditionele longtailboot Cheow Larn Lake verkennen. U komt aan bij het adembenemende Rainforest Camp. Er zijn kano’s beschikbaar om de omgeving te verkennen. In de middag gaat u op kano safari en kijkt u of er wilde dieren te zien zijn. U overnacht op het Rainforest Camp.
Dag 3: Khao Sok
Vandaag staat een jungle trekking te voet door het unieke Rainforest van Zuid Thailand op het programma. De gids neemt u mee naar het oerwoud en laat u genieten van de natuur. Als u geluk heeft kunt u oog in oog komen te staan met één van de wilde dieren. U bezoekt een vleermuizengrot waar ook slangen leven. Na de lunch op het Rainforest Camp is het mogelijk om te zwemmen. Hierna keert u terug naar uw hotel of de luchthaven.

Prijzen

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?