Type reizen Thailand

Smaragd Reizen biedt verschillende soorten reizen naar Thailand aan. Ontdek het prachtige Thailand met een reis op maat of door verschillende facetten te combineren. Ontdek de avonturier in jezelf middels één van de bijzondere trektochten of kom tot rust tijdens een heerlijke strandvakantie. Voor iedereen is er dus een geslaagde reis naar Thailand te organiseren.

Regio’s

Wij bieden reizen naar Thailand aan in verschillende regio’s, zoals: Chiang MaiPattayaPhuketRiver KwaiKrabiKoh SamuiBangkok en Ayutthaya.

Kies uit al onze facetten

Wij bieden diverse facetten aan die u kunt combineren voor de perfecte reis naar Thailand. Boek bijvoorbeeld een cruise over River Kwai of doe een trekking door Chiang Mai. Wij assisteren u graag bij het samenstellen van uw facetreis.

Stopovers in Thailand

Bent u op doorreis en moet u overstappen op Bangkok Airport? Maak er dan direct een stopover van. Wij kunnen een driedaagse stopover in Bangkok voor u regelen. Tijdens deze drie dagen logeert u in het centrum van deze bruisende stad. Daarnaast laten wij u tijdens deze stopover de mooiste plekjes van deze geweldige stad zien.

Thailand: ideaal voor een avontuurlijke trektocht

Tijdens een trektocht door Thailand ziet u bijzonder veel van de adembenemende natuur. Met de georganiseerde trektochten van Smaragd Reizen komt u langs kleine dorpjes en plantages in het tropische zuiden. Tevens gaat u verschillende natuurgebieden verkennen, waar u kunt genieten van de mangrove, bossen en het regenwoud.

Reizen op maat Thailand

Wilt u liever uw reis samenstellen op basis van uw wensen? Bij Smaragd Reizen kunnen wij een reis op maat naar Thailand voor u organiseren. Wilt u bijvoorbeeld strand combineren met een trektocht? Of cultuur met natuur? Alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw droomreis op maat.

Thailand Reizen