Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Type reizen Thailand

Smaragd Reizen biedt verschillende soorten reizen naar Thailand aan. Ontdek het prachtige Thailand met een reis op maat of door verschillende facetten te combineren. Ontdek de avonturier in jezelf middels één van de bijzondere trektochten of kom tot rust tijdens een heerlijke strandvakantie. Voor iedereen is er dus een geslaagde reis naar Thailand te organiseren.

Regio’s

Wij bieden reizen naar Thailand aan in verschillende regio’s, zoals: Chiang MaiPattayaPhuketRiver KwaiKrabiKoh SamuiBangkok en Ayutthaya.

Kies uit al onze facetten

Wij bieden diverse facetten aan die u kunt combineren voor de perfecte reis naar Thailand. Boek bijvoorbeeld een cruise over River Kwai of doe een trekking door Chiang Mai. Wij assisteren u graag bij het samenstellen van uw facetreis.

Stopovers in Thailand

Bent u op doorreis en moet u overstappen op Bangkok Airport? Maak er dan direct een stopover van. Wij kunnen een driedaagse stopover in Bangkok voor u regelen. Tijdens deze drie dagen logeert u in het centrum van deze bruisende stad. Daarnaast laten wij u tijdens deze stopover de mooiste plekjes van deze geweldige stad zien.

Thailand: ideaal voor een avontuurlijke trektocht

Tijdens een trektocht door Thailand ziet u bijzonder veel van de adembenemende natuur. Met de georganiseerde trektochten van Smaragd Reizen komt u langs kleine dorpjes en plantages in het tropische zuiden. Tevens gaat u verschillende natuurgebieden verkennen, waar u kunt genieten van de mangrove, bossen en het regenwoud.

Reizen op maat Thailand

Wilt u liever uw reis samenstellen op basis van uw wensen? Bij Smaragd Reizen kunnen wij een reis op maat naar Thailand voor u organiseren. Wilt u bijvoorbeeld strand combineren met een trektocht? Of cultuur met natuur? Alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw droomreis op maat.

Thailand Reizen