Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 31 oktober 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 oktober 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 oktober 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 oktober 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reizen Thailand

Thailand, een prachtige en veelzijdige bestemming: strand, cultuur, heerlijk eten en nog veel meer. Thailand is een heuse droombestemming en biedt voor ieder wat wils: als u nu wilt ontspannen, avontuurlijk trektochten wilt maken of cultuur wilt snuiven.

Geniet met Smaragd Reizen van een ontspannende strand- en duikvakantie- of ga op avontuur tijdens één van de trektochten. Ook bieden wij de mogelijkheid om het land te ontdekken tijdens één van onze groepsreizen. Smaragd Reizen kan ook reizen op maat en facetreizen naar Thailand voor u samenstellen. Op deze manier kunt u zelf de inhoud van uw droomreis naar Thailand bepalen.

Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 6 dagen
vanaf € 165 p.p.
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 6 dagen
vanaf € 728 p.p.
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 3 dagen
vanaf € 462 p.p.
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 4 dagen
vanaf € 388 p.p.
Type reis Stopover
Reisduur 3 dagen
vanaf € 277 p.p.

Over Thailand

Thailand is een populaire vakantiebestemming, omdat het een land is van contrasten. Het drukke stadsleven tekent zich scherp af tegen de rust van het platteland, de uitgestrekte oerwouden en de oogverblindende witte stranden. Thailand staat bekend om de uitstekende keuken, de rijke cultuur en de ongekende gastvrijheid. Kortom: het is de perfecte vakantiebestemming.

Vraag offerte aan
Direct bellen

Een reis door Thailand voert u langs oude hoofdsteden die in de loop der tijd zijn ontstaan en soms zelfs ver in de jungle zijn verstopt. Dit levert schitterend taferelen van oude bouwstijlen op. Sierlijke pagodes en Boeddhabeelden vormen een belangrijk deel van het landschap in Thailand. In Thailand zijn er talloze resorts te vinden waar u kunt genieten van luxe en comfort. Tijdens de tocht langs tropische natuur, rijstvelden, heuvels, bergen, grote rivieren of de eindeloze witte palmenstranden is één ding altijd aanwezig: de vriendelijkheid van de Thaise bevolking.

Geografie en landschap

Thailand heeft een totale oppervlakte van 513.115 km2 en ligt in het centrum van Zuidoost-Azië, tussen de Stille Oceaan en de Indische Oceaan. Thailand deelt zijn grenzen met de landen Myanmar, Laos, Cambodja en Maleisië. Het land heeft een gevarieerd landschap, van prachtige zandstranden tot een tropisch regenwoud en van hoge bergketens tot de mooiste rijstvelden. Het zuiden van Thailand grenst aan Maleisië. Deze streek is erg beïnvloed door de Maleise cultuur.

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, heeft een oppervlakte van 1.565 km2. Opvallend is dat deze stad zo goed als vlak is: in totaal is er een natuurlijk hoogteverschil van 2 meter.

De gezellige stad Chiang Mai ligt ongeveer 700 kilometer ten noorden van Bangkok en ligt ongeveer 300 meter boven zeeniveau.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat, waardoor het hier (bijna) altijd lekker weer is. De temperaturen liggen tussen de 18°C en 35°C, afhankelijk van het seizoen:

 • Het droge seizoen: november t/m februari. Dit is de beste reistijd voor uw vakantie in Thailand, omdat de weersomstandigheden ideaal zijn. In deze periode regent het nauwelijks en is de temperatuur aangenaam.
 • Het hete seizoen: maart t/m juni. In deze periode is het erg heet en is tevens de luchtvochtigheid zeer hoog.
 • Het regenseizoen: juli t/m oktober. In deze periode regent het vaker dan gemiddeld. Deze regenbuien zijn typerend voor de tropen: het regent kort (maximaal een uur), maar hevig. Tussendoor en in de ochtend schijnt de zon volop.

In de bergachtige streken is het over het algemeen iets koeler. Wij raden dan ook aan om lange shirts en broeken mee te nemen die u in de avond warm houden én beschermen tegen de muggen.

Bevolking

Er wonen ongeveer 70 miljoen mensen in Thailand. De bevolking bestaat uit ongeveer 90% uit ‘Thai’. Het overige deel bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische minderheden, waaronder talrijke bergstammen, Khmer, Maleisiërs, Chinezen, Loatianen, en Vietnamezen.

Ongeveer 80 procent van de Thaise bevolking leeft van de landbouw, maar ook het toerisme is een grote bron van inkomsten.

Religie

De belangrijkste religie in Thailand is het boeddhisme. De afbeeldingen van Boeddha worden als heilig beschouwd en zult u deze dan ook veel tegenkomen in Thailand. Het geloof is de basis van hoe de Thai denkt, voelt en handelt. De nationale religie is Theravada Boeddhisme, een afgeleide van Hinayana Boeddhisme. Daarbij speelt karma een belangrijke rol.

In het hele land zijn er boeddhistische tempels te vinden en het land telt ruim 150.000 boeddhistische monniken. Vrijwel alle boeddhistische mannen verblijven minstens één keer tijdens hun leven een paar dagen of maanden als monnik in een klooster of tempel. Hier krijgen ze de keuze om monnik te worden en maken ze kennis met de boeddhistische leer. Vrouwen krijgen de keuze om non te worden.

Naast de tempels zult u ook veel geestenhuisjes tegenkomen; dit zijn rijkelijk versierde minitempels. De geestenhuisjes staan vaak naast het huis, omdat de Thai liever de geesten niet in huis heeft. Tijdens een bezoek aan tempels en paleizen dient u een lange broek en shirt met lange mouwen te dragen. Vrouwen kunnen ook een lange, niet te blote jurk dragen.

Tijdsverschil

Thailand valt in de tijdzone UTC +7. Dit betekent dat het tijdens onze zomertijd in Nederland het in Thailand 5 uur later is. Tijdens de wintertijd is het in Thailand 6 uur later dan in Nederland.

Eten en drinken

De Thaise keuken is zeer gevarieerd en smaakvol; niet voor niets springen overal ter wereld Thaise restaurants als paddenstoelen uit de grond. De belangrijkste ingrediënten van de gerechten zijn kokosmelk, verse koriander, citroengras, gember, knoflook en pepertjes. Vaak worden de gerechten geserveerd met rijst. De typisch Thaise gerechten zijn vaak erg goedkoop, hoewel dit aan de smaak en kwaliteit niet te merken is. Voor veel toeristen zijn verschillende gerechten in Thailand vaak iets te pittig. Een magisch woord bij het bestellen van gerechten is dan ‘Mai Phet’, hetgeen ‘niet heet’ betekent.

Vers fruit is volop te verkrijgen in Thailand en wordt ook vaak bij het ontbijt en als dessert geserveerd. Tevens worden er overheerlijke vruchtensappen en shakes gemaakt van het verse fruit. Bier, wijn en sterke alcoholische dranken worden in alle grotere restaurants geschonken. Water uit de kraan is niet drinkbaar, maar u kunt overal mineraalwater kopen.

Feestdagen

De Nationale feestdagen :

 • 25 december 2015 – Kerstmis
 • 31 december 2015 - Oudejaarsavond
 • 1 januari 2016 – Nieuwjaarsdag
 • 22 februari 2016 - Makka Bucha (Carnavalszondag)
 • 06 april 2016 - Chakri-dag (herdenking Cahakri-dynastie)
 • 13 t/m 15 april 2016 - Songkran
 • 01 mei 2016 - Dag van de Arbeid
 • 05 mei 2016 - Kroningsdag
 • 12 augustus 2016 - Koninginnedag
 • 23 oktober 2016 - Chulalongkorn herdenkingsdag
 • 05 december 2016 - Verjaardag van de koning
 • 25 december 2016- Kerstmis
 • 31 december 2016 - Oudejaarsavond

Taal

De hoofdtaal van Thailand is het Thais. De taal is grammaticaal niet heel ingewikkeld is, maar qua uitspraak wel uiterst gecompliceerd. Dat komt door de vijf verschillende klemtonen die worden gebruikt. Eén woord kan meerdere betekenissen hebben, afhankelijk van de klemtoon.

Thais wordt van links naar rechts geschreven, zonder tussenruimtes. De taal heeft een eigen schrift, met 44 medeklinkers, 32 klinkerklanken en 4 toontekens. Complete zinnen worden gevormd door een aaneengesloten rij van letters. Het zal dus niet meevallen om snel Thais te leren. Gelukkig spreken veel mensen in de grotere steden ook Engels.

Eén woord willen wij u graag meegeven: ‘sawadee’, Hiermee zegt men elkaar gedag. Vrouwen zeggen ‘sawadee-ka’ en mannen ‘sawadee-krap’. Tijdens het uitspreken van deze groet vouwt de Thai zijn handen tot op neushoogte met het hoofd licht gebogen. Als u deze gewoonte overneemt, zult u in Thailand alom respect afdwingen.

Elektriciteit

De stroomsterkte in Thailand is 220 volt, net als in Nederland. Stekkers en stopcontacten hebben soms een andere maat, dus u kunt voor de zekerheid een verloopstekker meenemen.

Munteenheid

In Thailand is de officiële munteenheid de Thaise Baht. Deze munteenheid is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. De vuistregel is 1 euro is ongeveer 40 bath (onder voorbehoud). U kunt euro’s wisselen in de grotere steden en ook zijn er voldoende pinautomaten aanwezig. De in- en uitvoer van Thaise valuta is toegestaan tot 50.000 Baht per persoon. Bij bedragen hoger dan 10.000 USD moet aangifte worden gedaan bij de douane. Creditcards worden in veel winkels in Bangkok en Chiang Mai geaccepteerd.

Afdingen is overigens gebruikelijk in Thailand, zeker in de kleine winkeltjes en marktkraampjes. Roep hiervoor heel hard ‘PENG!’ (wat ‘duur’ betekent) als u vindt dat de prijs te hoog is – grote kans dat de onderhandelende Thai u lachend korting geeft.

Visum

Indien u korter dan 30 dagen in Thailand verblijft, heeft u geen visum nodig. Voor een verblijf langer dan 30 dagen dient u een visum aan te vragen bij de Thaise Ambassade in Den Haag of het Thaise Consulaat in Amsterdam. Een toeristenvisum is maximaal 60 dagen geldig. Uiteraard heeft u een paspoort nodig.

Vraag offerte aan
Direct bellen

Accommodaties Thailand


Wij bieden diverse comfortabele accommodaties aan waar u kunt verblijven tijdens uw reis naar Thailand. U heeft keuze om in een hotel, in een resort of in een villa te verblijven. Mocht u vragen hebben over uw verblijf, dan adviseren u graag.

Vraag offerte aan
Direct bellen

Krungsri River Hotel in Ayutthaya
Hotel
Het Krungsri River Hotel is het voorbeeld van de historische charme van Ayutthaya. Het Hotel biedt de gasten een oase aan een sfeervolle omgeving met 202 smaakvol ingerichte kamers om elke klant in zijn behoeftes te kunnen voorzien. Het hotel is goed te bereiken met zowel auto als trein en ligt slechts 50 kilometer van de internationale luchthaven van Bangkok vandaan.
River Kwai Village Hotel in Kanchanaburi
Hotel
Het River Kwai Village Hotel is het eerste jungle Resort in Kanchanaburi. Hier vindt u de ideale combinatie van rust, schoonheid van de natuur en comfortabele kamers. Het Hotel is gelegen in de River Kwai Vallei en bevindt zich op ongeveer 70 kilometer afstand van de “Bridge on the River Kwai”. Met deze unieke locatie is het River Kwai Village Hotel het uitgangspunt voor een bezoek aan historische gebeurtenissen, toeristische attracties en excursies.
Tropicana Resort & Spa in Koh Samui
Resort
Het Koh Chang Tropicana Resort & Spa, het meest uitnodigende Resort van Koh Chang, is gelegen aan de prachtige stranden van Klong Praow Beach. Verwen uzelf in dit luxe oord in combinatie met een uitstekende service. Dit Resort staat voor eco toerisme.
Pavilion Samui Boutique Resort in Koh Samui
Resort
Het Pavilion Samui Boutique is een exclusief Resort dat geheel ontworpen is in traditionele Thaise stijl. Het Resort bevindt zich op een unieke locatie, in een tropische tuin aan het prachtige strand. U zult er alle luxe en comfort vinden die u maar wensen kunt. Het Pavilion Samui Boutique Resort zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Topland Hotel & Convention Centre in Phitsanulok
Hotel
Phitsanulok is één van Thailands mooiste en historische provincieplaatsen van Thailand. In het centrum is het Topland Hotel & Convention Centre gelegen, dat deel uitmaakt van het Topland Plaza Shopping Complex. In het Shopping Complex o.a. een grote supermarkt, een fitnesscentrum en verschillende speciaal zaken. U bevindt zich op ongeveer 7 minuten van de luchthaven en op 5 minuten van het treinstation.
Mom Tri's Boathouse in Phuket
Hotel
Mom Tri’s Boathouse is ideaal gelegen aan het mooie strand van Kata, in het zuidwesten van Phuket Eiland. Een 4 sterren Boutique Hotel met 38 kamers, gebouwd in 1989 door eigenaar en architect Mom Tri in een elegante, Thaise koloniale stijl, The Boathouse is alom bekend. De fantastische locatie, de persoonlijke, efficiënte service en een Gourmet Restaurant met de beste wijnkelder van Thailand hebben van dit intieme Hotel de favoriete bestemming van vele reizigers gemaakt. Binnen de kortste tijd behoort u tot de Boathouse familie.
Baan Samui Resort
Resort
Het Baan Samui Resort ligt slechts enkele stappen verwijderd van het prachtige zandstrand van Chaweng en grenst aan de hoofdweg waardoor ook vele winkeltjes, bars en restaurants dicht in de buurt zijn. Ook het vliegveld ligt op 15 minuten rijden van het resort.
?
Diamond Cliff Resort & Spa
Resort
Het Diamond Cliff resort ligt in het noorden van de stad Patong aan een hoge klif met goed uitzicht over de stad en het sprankelende water van de Andaman zee. Ten zuiden van het resort ligt ook het prachtige strand van Patong en het centrum van de stad. Patong is een kleine stad waardoor veel winkeltjes, restaurants en bars slechts op enkele minuten lopen zijn.
Andaman Cannacia Resort & Spa
Resort
Met prachtig uitzicht over de bergen en slechts 400 meter van het strand van Kata Noi verwijderd vindt u hier het Andaman Cannacia Resort. Het Kata shoppingplaza is dichtbij, het strand van Patong ligt op 15 minuten rijden en het vliegveld op slechts 30 minuten.
Peach Hill Resort & Spa
Resort
Peach Hill Resort is gelegen in een groene vallei tussen het strand van Kata en Karon met prachtig uitzicht op de prachtige blauwe Andaman zee. Het strand van Kata ligt slechts op 7 minuten loopafstand van het resort en het noordelijk gelegen strand van Patong ligt slechts op 15 minuten rijden. Op loopafstand vindt u ook het Kata winkelcentrum.
Peach Blossom Resort
Resort
Het Peach Blossom Resort is een modern resort gelegen op de heuvels die uitkijken over de witte stranden van Kata en Saron met daarbij de prachtig blauwe Andaman zee. Het strand  van Kata en Karon is enkel 500 meter van het resort verwijderd, het Kata winkelcentrum is ook niet ver. Op 10 minuten rijden vindt u het bekende strand van Patong en op slechts 20 minuten rijden bent u het centrum van de stad Phuket al binnen.
Patong Beach Hotel
Hotel
Het Patong Beach Hotel is op enkel 3 minuten loopafstand van het prachtige zandstrand van Patong. Met haar ligging in het centrum van de stad zijn de vele winkeltjes, restaurants en een gezellig nachtleven nooit ver weg.
Aonang Princeville Resort & Spa
Resort
Aonang Princeville Resort is een exclusief boutique resort in het hart van Ao Nang vlakbij een prachtig strand.
Pimalai Resort & Spa
Resort
Pimalai Resort is gelegen in het weelderig tropisch regenwoud van het eiland Koh Lanta, ten zuiden van de provincie Krabi. Het resort is direct gelegen aan een prachtig 900 meter lang strand aan de westkust ver van het grote publiek en andere resorts op het eiland waardoor u altijd in alle rust over het strand kan wandelen. Tevens ligt het Koh Lanta Marine National Park dicht bij het resort. Vanaf Krabi is het ongeveer een uur reizen met de boot, maar dit prachtige resort is deze reistijd zeker waard.
Beach Garden Hotel
  Hotel
  Het Beach Garden Hotel ligt zo’n 200 km ten zuidwesten van Bangkok langs het prachtig witte zandstrand van Cha-am. Vanuit het hotel heeft u altijd prachtig uitzicht op de azuur blauwe Andaman zee, de tropische tuinen en de bergen aan de achterkant van het hotel. Cha-am is een romantisch stadje met veel natuurlijk schoon en historische plaatsjes. Ook de bekende stad Hua Hin is niet ver van het hotel.
  The Village Resort & Spa
  Resort
  In het hart van de stad Karon bevindt zich het luxueuze Village Resort & Spa. De prachtige tropische tuinen van dit resort smelten perfect samen met de typische zuid-Thaise architectuur. Toch ligt dit kleine paradijs van 34 villa’s slechts op 5 minuten lopen van het drukke strand van Karon. Langs het strand van Karon vindt u vele leuke winkeltjes en goede restaurants. Op een korte 5 km rijden van het resort ligt het plaatsje Patong wat vooral bekend staat om haar drukke nachtleven.
  Tongsai Bay in Koh Samui
  Villa
  De Tongsai Bay is een kleine baai in het noordoosten van Ko Samui en aan de golf van Thailand. Aan het strand ligt het fraaie 5 sterren luxe hotel in een weelderige tropische tuin. Het resort is in harmonieuze overeenstemming met de omringende natuur. Na aankomst op de luchthaven rijdt u in 10-15 minuten naar deze pracht locatie.
  Patong Paragon in Phuket
  Hotel
  In het hart van Andaman Pearl, alweer een mooie parel erbij: De Patong Paragon hotel & Spa gelegen aan Patong Beach in Phuket. Patong Paragon is perfect voor huwelijksreizen of voor een heerlijke relax vakanties. Nu is het tijd om je ziel te zuiveren, jezelf te belonen, je batterijen op te laden en te relaxen in Patong Paragon.
  Krabi Thai Village Resort in Krabi
  Resort
  Het 4 sterren Resort in Krabi is op wandelafstand van het tropische zandstrand Ao Nang Beach en het gelijknamige plaatsje gelegen. Het is een favoriet luxe toevluchtsoord met vriendelijk en behulpzaam personeel, welke als doel heeft uw vakantie speciaal en memorabel te maken. De huisstijl van het Resort is een eigentijdse moderne interpretatie van de Thaise architectuur.
  Krabi Cha-Da Resort in Krabi
  Resort
  Dit 4 sterren Boutique stijl Resort is gelegen aan de voet van Ao-Nang. Het Resort met zijn Thaise en Chinese charme heeft weelderige tropische tuinen en de meerderheid van de kamers hebben uitzicht op de Andaman zee. Het Resort ligt in het toeristische hart van Ao-Nang welke omgeven wordt met vele gezellige winkels, restaurants en ligt op 20 minuten lopen van het strand. Krabi Cha-Da Resort uw thuis ver weg van huis.
  Sri Panwa Phuket in Phuket
  Resort
  Dit prachtige 5 sterren Resort gelegen op een heuvel in een geïsoleerde zuidelijke hoek van het eiland Phuket valt onder de plaats Panwa en biedt een panoramisch uitzicht op de Andaman Zee. Dit is een ultiem tropisch toevluchtsoord met prachtige luxe hotelkamers en privé villa’s met zwembad en jacuzzi.?
  Lanta Cha-Da Beach Resort. in Krabi
  Resort
  Dit 4 sterren Resort gelegen op het eilandje Koh Lanta wordt omgeven door weelderige tropische tuien en is gelegen aan de tropische witte stranden van Klong Dao Beach, aan de westkust. Het eilandje maakt samen met 14 omliggende eilanden deel uit van een Nationaal Park
  Mövenpick Resort en Spa in Phuket
  Resort
  Het Mövenpick Resort & Spa is op steenworp afstand gelegen aan Karon Beach in de badplaats Phuket met fantastisch lange witte stranden . De perfecte plaats om te relaxen in de meest prachtige natuurlijke gebieden van Thailand waar u een onvergetelijke vakantie beleeft.
  The Fair House Beach Resort in Koh Samui
  Resort
  The Fair House Beach Resort en Hotel, gelegen aan het strand van Chaweng Noi,  is een superieur 3 sterren hotel. Het eiland  Samui Island is omringd door palmbomen en tropisch groen met prachtige watervallen en fijne witte stranden in de golf van Thailand. Het centrum is op een kleine kilometer afstand waar u de restaurantjes en winkeltjes kunt vinden. Omdat het terrein complex heuvelachtig is, is deze accommodatie minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
  The Old Phuket Katon Beach Resort in Phuket
  Resort
  The Old Phuket Karon Beach Resort is gelegen in het centrum van Karon en slechts op een korte afstand van een van de langste stranden in Phuket, Karon Beach. In de buurt kan men uitstekend winkelen en barretjes en restaurants zijn er volop te vinden. Het bruisende Patong Beach is ongeveer 8 kilometer verder op.
  Century Park Hotel in Bangkok
  Hotel
  Century Park Hotel  is gelegen midden in het zaken en uitgaansdistrict van het bruisende Bangkok. Hiervandaan is het gemakkelijk Bangkok te verkennen.  Een aantal bezienswaardigheden liggen in de buurt zoals het Victory monument, Century Plaza, Jim Thompson House en groothandelsmarkt Pratunam. Dus dichtbij alle winkels, restaurants, banken en markten.
  Chatrium Hotel Riverside Bangkok in Bangkok
  Hotel
  Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligt aan de oever van de rivier Menam en op 35 minuten afstand van het bruisende centrum van Bangkok.  Elke dag zal weer een nieuwe beleving voor u worden. Word wakker met een verrassend uitzicht over de rivier en de stad, een perfect begin van uw dag.
  The Imperial Boat House Beach Resort in Koh Samui
  Resort

  Het Imperial Boat House Beach Resort is gelegen bij het prachtige en rustige  stransd van Choeng Mon, op het noordoostelijke puntje van het tropische paradijs van Samui. U bent maar 5 minuten rijden van het vliegveld en het bekende Chaweng Beach.

  Amari Atrium Bangkok in Bangkok
  Hotel
   Wordt verliefd op Bangkok tijdens uw verblijf in Amari Atrium. Een stad vol met lichtjes, geluiden en vooral smaken. Bangkok is een unieke Aziatische ervaring. Met een prachtige mix van traditionele cultuur en moderne Thaise aspecten met een klein beetje aan internationale diversiteit. Amari Atrium Bangkok ligt aan de New Petchburi Road, in het hart van het nachtleven, vol met restaurants, bars en massagesalons. Op nog geen 5 km van het hotel bevindt zich de gezellige avond markt.
  Amari Watergate Hotel in Bangkok
  Hotel
  Amari Watergate Bangkok is gelegen in het Pratunam district. Omringd door Bangkok zijn beste winkelcentrums , restaurants en uitgaansmogelijkheden. Het hotel is geschikt voor de zakelijke en vrijetijdsreiziger. Het 5 sterren Amari Watergate Bangkok is op loopafstand van de Pratunam markt waar u terecht kan voor vele koopjes en souvenirs.
  Centara Grand at Central World Hotel in Bangkok
  Hotel
  Centara Grand at Central World Hotel is gevestigd in Pathumwan, het centrale zaken district van Bangkok.  Op loopafstand van het Skystrain station in Chidlom en de winkelcentrums MBK en Siam Paragon met meer dan 1000 winkels, aquarium Siam Ocean World en een grote markt waar u heerlijk kunt eten.
  Meer accommodaties

  Vragen en offerte


  Als u vragen heeft over de reizen maar Thailand, een afspraak wilt maken of een offerte wilt aanvragen, vul dan het contactformulier in of bel ons op 0228 3120231. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons reiskantoor in Enkhuizen:

  Smaragd Reizen
  Molenweg 3A
  1601 SR Enkhuizen

  Geslacht*
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres*
  Postcode*
  Woonplaats*
  Land*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Informatie over*
  Opmerkingen
  Niet leesbaar? Verander tekst

  We wijzen je op ons privacybeleid.

  Type reizen naar Thailand


  Smaragd Reizen biedt verschillende soorten reizen naar Thailand aan. Ontdek het prachtige Thailand met een reis op maat of door verschillende facetten te combineren. Ontdek de avonturier in jezelf middels één van de bijzondere trektochten of kom tot rust tijdens een heerlijke strandvakantie. Voor iedereen is er dus een geslaagde reis naar Thailand te organiseren.

  Regio’s reizen Thailand

  Wij bieden reizen naar Thailand aan in verschillende regio’s, zoals: Chiang Mai, Pattaya, Phuket, , Krabi, Koh Samui, Bangkok en Ayutthaya.

  Facetreizen Thailand

  Wij bieden diverse facetten aan die u kunt combineren voor de perfecte reis naar Thailand. Boek bijvoorbeeld een cruise over River Kwai of doe een trekking door Chiang Mai. Wij assisteren u graag bij het samenstellen van uw facetreis.

  Stopovers Thailand

  Bent u op doorreis en moet u overstappen op Bangkok Airport? Maak er dan direct een stopover van. Wij kunnen een driedaagse stopover in Bangkok voor u regelen. Tijdens deze drie dagen logeert u in het centrum van deze bruisende stad. Daarnaast laten wij u tijdens deze stopover de mooiste plekjes van deze geweldige stad zien.

  Trektochten Thailand

  Tijdens een trektocht door Thailand ziet u bijzonder veel van de adembenemende natuur. Met de georganiseerde trektochten van Smaragd Reizen komt u langs kleine dorpjes en plantages in het tropische zuiden. Tevens gaat u verschillende natuurgebieden verkennen, waar u kunt genieten van de mangrove, bossen en het regenwoud.

  Reizen op maat Thailand

  Wilt u liever uw reis samenstellen op basis van uw wensen? Bij Smaragd Reizen kunnen wij een reis op maat naar Thailand voor u organiseren. Wilt u bijvoorbeeld strand combineren met een trektocht? Of cultuur met natuur? Alles is mogelijk. Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw droomreis op maat.

  Vraag offerte aan
  Direct bellen