Top
Reizen naar Singapore

Reizen naar Singapore voor de ultieme vakantie

Wil jij voor vakantie reizen naar Singapore? Deze prachtige stad in Zuidoost Azië is de ultieme belevenis en de garantie voor een fantastische vakantie. Smaragd Reizen biedt diverse reizen naar Singapore aan, die volledig op maat gemaakt worden naar jouw wensen. Wij bieden reizen van enkele dagen aan, die je kunt combineren met onze andere reizen. Je kunt op deze manier in één vakantie meerdere steden en landen bezoeken.

Reis naar Singapore boeken bij Smaragd Reizen

Wil jij genieten van een reis naar Singapore? Als je deze boekt via Smaragd Reizen, geniet je van verschillende voordelen. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet:

  • Kennis: wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring;
  • Alle reizen worden persoonlijk uitgezet;
  • je geniet bij ons altijd van een persoonlijke aanpak.

Vraag gelijk via onze website een offerte aan voor een van onze reizen naar Singapore. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Invulling van de reis

De reis wordt geheel op maat afgestemd, naar wat jij wenst te doen. Er is echter zeer veel te zien in Singapore. Wat denk je van een excursie naar Jurong Bird Park en Ming Village? In Jurong Bird Park loop je rond tussen meer dan 600 verschillende soorten vogels. Hier zijn ook live vogelshows te zien, waar altijd veel publiek op af komt. Dit is zeker een aanrader. Tevens kun je middels een kabelbaan naar Sentosa Island. Vanaf dit punt heb je een fantastisch uitzicht over de haven van Singapore en de Indonesische Riau-archipel.

Verschillende reizen in Azië

Wij bieden diverse reizen naar Azië aan. Dit is een continent waar je waarschijnlijk niet elk jaar komt, dus het is zeker een aanrader om hier meer plaatsen te bezoeken. Op deze manier haal je het meeste uit jouw vakantie. Wij bieden vakanties aan naar de volgende landen en steden:

Naar Singapore reizen

Wil jij naar Singapore reizen? Kies dan voor een van de reizen van Smaragd Reizen. Wij zorgen er voor dat jij een onvergetelijke vakantie krijgt, die geheel op maat is afgestemd. Via de website kun je direct een offerte aanvragen voor een op maat gemaakte vakantie naar Singapore. Uiteraard is deze reis ook in combinatie met andere reizen te boeken. Je kunt dan een fantastische rondreis maken door Azië. Een vakantie om nooit te vergeten!

Sta je te trappelen om naar Singapore te gaan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Dat is uiteraard gewoon mogelijk. Contact opnemen is mogelijk via de contactpagina. Hier vind je een contactformulier, maar ook het telefoonnummer en e-mailadres.

You don't have permission to register