Saigon

Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 15 dagen
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 10 dagen
vanaf € 1.070 p.p.
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 3 dagen
vanaf € 197 p.p.
Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 20 dagen
vanaf € 1.833 p.p.
Oscar Hotel in Saigon
Hotel
Het Oscar Saigon Hotel, 3*, is ideaal gelegen in het bruisende hart van Saigon met zijn commerciële, zakelijke en toeristische activiteiten. Het hotel ligt op loopafstand van de meeste banken, restaurants, luchtvaart kantoren en toeristische attracties. Het Municipal Theater en de Saigon rivier liggen op slechts 2 minuten loopafstand. Met de auto/taxi bent u in 10 minuten bij de Notre Dame Kathedraal of het voormalig presidentiële paleis. Het internationale zaken hotel met zijn Franse touch en elf verdiepingen, is gerenoveerd en is een perfect hotel voor de toeristische bezoeker aan Ho Chi Min City, het voormalige Saigon.
Sofitel Saigon Plaza in Saigon
Hotel
Sofitel Saigon Plaza is gevestigd op het vredevolle Le Duan Boulevard en maar een paar minuten weg van verschillende bezienswaardigheden en winkelcentra. De net gerenoveerde kamers en suites bieden gasten moderne kamers van 5-sterren kwaliteit met een mix van Franse ontwerpen met Vietnamese invloeden
Duxton Hotel in Saigon
Hotel
Het boetiekhotel Duxton Hotel Saigon is gevestigd in het hart van Ho Chi Minh City. Een luxe 4 sterren hotel dat een rustige omgeving geeft voor zakelijke reizigers en vakantiegangers. Het hotel is op loopafstand van vele bezienswaardigheden in de stad zoals de Ben Thanh Markt, de Saigon rivier en The Opera house.
Ma maison in Saigon
Boutique
stijl met de Franse gastvrijheid. Voordeel is dat u een van een heerlijk rustig verblijf kan genieten en toch de drukte wilt opzoeken wanneer u dit wilt. Op slechts 500 meter bent u bij de rivier Saigon en op 1 kilometer afstand van het gezellige Ben Thanh markt.
Caravelle Hotel in Saigon
Hotel
Caravelle Hotel is een van de bekendste 5 sterren hotel in Ho Chi Minh, gevestigd in het midden van alle gezelligheid, fantastische winkelcentra en het business centrum.  Na een vermoeiende vlucht bent u zo in uw hotel, welke op slechts 8 km van de luchthaven verwijderd is.
Eden Hotel in Saigon
Hotel
Het Eden Saigon hotel is een 4 sterren hotel gelegen in het hart van alle entertainment van Saigon, het  zakenleven en de gezellige winkelcentra. Het is maar 5 minuten lopen tot de Ben Thanh Markt. Door de centrale ligging is het heel makkelijk om naar alle bezienswaardigheden te gaan welke u werkelijk gezien moet hebben.
Ruby Hotel in Saigon
Hotel
Ruby River hotel is gelegen in het hart van Ho Chi Minh City en in het gezellige Ben Thanh & Dong Khoi. Op een korte afstand bent u bij het operagebouw, Notre Dam basiliek, het oorlogsmuseum, museum voor schone kunsten en de Ben Thanh markt.
Meer accommodaties