Top

Reizen naar Nusa Tenggara

Reizen naar Nusa Tenggara

De Nusa Tenggara is een paradijselijke eilandengroep, ook wel de kleine Soenda-eilanden genoemd. Deze nog vrij onbekende eilandengroep in Indonesië biedt een nog haast onaangetast tropisch paradijs, een traditionele cultuur en prachtige natuurlijke landschappen. Nusa Tenggara bestaat uit een aantal grotere en kleinere eilanden waaronder Lombok, Sumbawa en Flores. Dankzij de diversiteit van de natuur en cultuur, is het een perfecte bestemming voor een avontuurlijke én ontspannende rondreis. Bij Smaragd Reizen boekt u een onvergetelijke reis naar Nusa Tenggara, waarbij u al varend langs de witte stranden de mooiste plekken gaat bezoeken, of een spectaculaire trektocht maakt door het regenwoud en over de bergketens.

De kleine Soenda eilanden

Een reis naar Nusa Tenggara is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor als je op zoek bent naar een mix van cultuur, natuur en een authentieke ervaring. Doordat deze eilanden nog vrij onbekend zijn is er weinig toerisme, dit maakt het extra spectaculair! De natuur van de Nusa Tenggara eilanden is zeer afwisselend en biedt behalve tropische stranden en kristalhelder water ook vulkanen, bergen en regenwoud. De lokale bevolking leeft grotendeels nog op traditionele wijze en er heerst een groot gevoel van gastvrijheid. 

De diverse eilanden van Nusa Tenggara bieden voor ieder wat wils. Zo is het eiland Lombok een waar tropisch paradijs zonder massatoerisme. Het eiland Sumbawa biedt prachtige natuur en is een vrijwel nog onontdekt eiland – op een paar surfers en wat trekkers na. Op het eiland Flores vindt u bijzondere natuurfenomenen die uniek zijn ten opzichte van de andere reizen in Indonesië: de beroemde vulkaan Kelimutu en het meer met drie kleuren. Een echte aanrader!

Trektocht door de Soenda eilanden

De echte avonturier reist samen met ons af naar de Soenda eilanden voor een spectaculaire en geheel verzorgde trektocht. U vliegt naar Lombok, één van de Soenda eilanden, waar we ons avontuur zullen beginnen. Tijdens deze trektocht nemen we u te voet mee over een prachtig landschap van bergketens. U bent 7 dagen lang helemaal één met de natuur. We overnachten bij lokale families midden in het regenwoud, we beklimmen bergen én we zien een onvergetelijke zonsopkomst vanaf de vulkaan. Bij deze trektocht hoeft u nergens aan te denken, want alles is bij deze reis inbegrepen: overnachting, vervoer en excursiegelden.

Boek jouw reis naar Nusa Tenggara

Reizen naar Nusa Tenggara is een prachtige ervaring voor iedereen die houdt van ongerepte natuur en authentieke cultuur! Smaragd Reizen zorgt voor een compleet verzorgde reis: een avontuurlijke trektocht die u niet snel vergeet. Bekijk het aanbod van reizen naar Nusa Tenggara online, en vraag vrijblijvend een offerte aan voor informatie en prijzen op maat. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en reizen met veel flexibiliteit. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

Diverse bestemmingen in Indonesië

Reizen naar Indonesië


Je kunt je vakantie naar de Molukken combineren met een van de andere reizen naar Indonesië die we aanbieden. Misschien wilde je altijd al een bezoek brengen aan Bali, of wil je met eigen ogen zien hoe mooi Java is? Wij bieden verder reizen aan naar de volgende regio’s in Indonesië:

You don't have permission to register