Kuala Lumpur

Type reis Reis op maat (facetreis)
Reisduur 4 dagen
vanaf € 255 p.p.
Type reis Stopover
Reisduur 3 dagen
vanaf € 180 p.p.
The Corus Hotel Kuala Lumpur in Kuala Lumpur
Hotel
The Corus Hotel is een erg populair 4 sterren hotel in Kuala Lumpur. Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de winkels. Daarnaast bent u in slechts twee minuten bij het station.
Dorset Regency Hotel in Kuala Lumpur
Hotel
Gesitueerd in het hart van Kuala Lumpur’s, “Gouden Driehoek”, ligt de Dorsett Regency. Een mooi hotel met in de directe nabijheid shopping mall’s en restaurantjes. In ca. 5-10 minuten loopafstand bent u bij de Low Yat Plazza, Star Hill en Berjaya Times Square. Een prettig hotel voor een mooi verblijf in de Maleisisch hoofdstad.
Swiss Garden Hotel in Kuala Lumpur
Hotel
In het hart van Kuala Lumpur, tussen Chinatown en Bukit Bintang, ligt het elegante Swiss Garden. Een hotel voor de zakelijke reiziger maar ook voor uw vakantie bestemming. Het onlangs gerestyled en in zachte pasteltinten uitgevoerde interieur geeft een fraaie uitstraling. U zult zich in dit prettige hotel zeker thuis voelen.
Istana Hotel in Kuala Lumpur
Hotel
Het Istana Hotel, in het hart van Kuala Lumpur, is een volledig toegerust hotel voor de zakelijke reiziger. Ook voor de toeristische gast is dit een perfecte accommodatie. Een 5 sterren hotel voor een verblijf in luxe, comfort en ambiance. 
Dit bijzonder fraaie hotel ligt slechts op 10 á 15 minuten lopen tot aan de Petronas Twin Tower en zijn shopping mall. De monorail die KL doorkruist ligt op maar 5 minuten loopafstand.
Equatorial Hotel
Hotel
Het uit 1973 stammende Equatorial is een echt zaken hotel maar ook de toerist zal hier een prettig en sfeervol verblijf hebben. De locatie ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand tot de bekende Petronas Twin Towers en de daarbij liggende shopping mall. In ongeveer 3 minuten lopen bent u al bij de monorail die de stad doorkruist. Een zeer goed en prettig hotel!
Impiana KLCC Hotel in Kuala Lumpur
Hotel

Dit 4 sterren hotel is waar dromen werkelijkheid worden. Het Impiana KLCC Hotel gelegen in Kuala Lumpur City Centre mag gezien worden als een business klas hotel.
Dit hotel is perfect voor zakenreizigers of voor gewone toeristen. Dit hotel is het hoffelijkheid van zijn klasse en geeft u een gevoel van “thuis”.

Meer accommodaties