Top

Reizen naar Java

Reizen naar Java

Reizen naar Java boeken? Java wordt ook wel gezien als het belangrijkste eiland van Indonesië, omdat de regering en de hoofdstad van Indonesië er gevestigd zijn. Het is een prachtig eiland dat over een rijke cultuur beschikt. Dankzij het vulkanische berglandschap, de schitterende steden en grote tempels is een rondreis door Java onder toeristen zeer populair. Het eiland prikkelt alle zintuigen en is bovenal een plek met een verhaal. Kortom, de ideale plek om de allure van een grote stad te combineren met de bijzondere cultuur en natuur. Wij bieden reizen naar Java aan, geheel naar jouw wensen. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en vlieg naar Java.

Reizen naar Java met Smaragd Reizen

Waarom een reis naar Java met Smaragd Reizen?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het vak;
  • Compleet naar wens;
  • Persoonlijke aanpak

Het prachtige eiland Java

Java is een prachtig eiland in de republiek Indonesië. Omdat Java een sterke link heeft met Nederland en er een hoop overblijfselen zichtbaar zijn uit de koloniale tijd, is het eiland erg in trek bij Nederlandse toeristen en worden er vele reizen naar Java geboekt. En dat is niet zo gek. Maar laat je niet afschrikken, want je kunt op dit prachtige eiland ook genieten van de traditionele cultuur van Indonesië. Java staat bekend als een eiland met bijzonder cultuurschoon en een verscheidenheid aan culturen. Het is het meest dichtbevolkte eiland van Indonesië. Er wonen maar liefst 143 miljoen inwoners op slechts 132.000 vierkante kilometer. Jakarta is de hoofdstad van Indonesië, daar wonen dan ook de meeste inwoners.

Unieke bezienswaardigheden

Bogor is een van de meest populaire bezienswaardigheden tijdens reizen naar Java, de botanische tuinen zijn adembenemend mooi. Of wil je de meest actieve vulkaan van Indonesië bezoeken tijdens de reis? De Merapi vulkaan is in 2018 voor het laatst uitgebarst, de liefhebber kan de vulkaan beklimmen. Yogyakarta is een van de belangrijkste steden van Java. In deze stad merk je meteen dat de oude tradities en gewoonten behouden zijn. Wil je tijdens een reis van 6 dagen het moois van Yogyakarta ontdekken, of kan je niet wachten om een nationaal park te bezoeken? 

Op Handeleum Island ligt het Ujunk Kulon Nationaal park. Hier leven allerlei verschillende dieren, zoals neushoorns en panters. Of stel je eens een strandvakantie voor, op de Malediven. Exotische vissen die onder je voeten door zwemmen, parelwitte stranden, wuivende palmbomen, een kokosnoot in je hand. Op dit exotische eiland van Indonesië kom je, omringd door palmbomen, geheel tot rust.

Reizen naar Indonesië

Je kunt je vakantie naar de Molukken combineren met een van de andere reizen naar Indonesië die we aanbieden. Misschien wilde je altijd al een bezoek brengen aan Sumatra, of wil je met eigen ogen zien hoe mooi Java is? Heb je al eens gehoord van de prachtige Pink Beach op een van de eilanden van Nusa Tenggara? We bieden verder reizen aan naar de volgende regio’s in Indonesië:

China tot Indonesië en Bali

Je kunt ervoor kiezen om af te reizen naar Indonesië, maar je kunt de reizen door Azië ook uitstekend met een andere reis combineren. Zo blijf je bijvoorbeeld eerst een aantal dagen op Bali en Java, om vervolgens van Indonesië naar bijvoorbeeld Singapore te vliegen. We bieden reizen aan naar de volgende landen in Azië:

Bekijk de reizen naar Java en stel je reis samen

Zie jij jezelf al heerlijk ontspannen in Indonesië, omringd door palmbomen, liggen op een parelwit strand? Of kan je niet wachten om een trektocht te maken naar krater Ijen, met een indrukwekkend uitzicht op het groengele kratermeer? Vraag een offerte aan, vervolgens nemen we contact met je op voor het bespreken van je wensen. Het doel? Een of meerdere reizen naar Java, precies zoals jij ze wilt maken. Heb je een vraag? Laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, bel of stuur een e-mail.

 

You don't have permission to register