Top

Reizen naar Bali

Reizen naar Bali, Indonesië

Is voor vakantie reizen naar Indonesië iets waar je al jarenlang van droomt? Dan is Bali geen verkeerde keuze. Bali is een Godeneiland in de Gordel van de Smaragd. Dit eiland in Indonesië barst van de tropische verrassingen en straat ook wel bekend als het eiland van de cultuur. Ontelbare prachtige surfplekjes, natuurgebieden, adembenemende stranden…. Breng een bezoek aan de vele tempels en bekijk de offerplaatsen, zowel groot als klein. We bieden reizen van enkele dagen aan, waardoor je ze kunt combineren met een trip naar meerdere steden of landen. Alle reisprogramma’s zijn met zorg voor je uitgestippeld. Benieuwd naar de tropische verrassingen? Bekijk dan de reizen naar Bali die wij aanbieden en boek de reis van je dromen.

Reizen naar Bali van Smaragd Reizen

Waarom reizen naar Bali boeken bij Smaragd Reizen? De voordelen op een rij:

  • Kennis: wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring;
  • Alle reizen in Indonesië worden persoonlijk uitgezet;
  • je geniet bij ons altijd van een persoonlijke aanpak.

Op vakantie naar Bali

Wanneer je denkt aan een vakantie naar Bali denk je al gauw aan magische tempels, lekker eten, een prachtige kustlijn met adembenemende stranden, eeuwenoude tradities en groene rijstvelden. Reizen naar Bali zijn vandaag de dag zeer populair, omdat Bali een eiland is waarop vele van je vakantiewensen uit kunnen komen. Wil je bijvoorbeeld graag dagenlang op het strand vertoeven, maar ook tempels bezoeken en de overnachten in de jungle? Of wil je op zoek naar de spiritualiteit in jezelf? Wij stemmen de reis naar Bali compleet af op jouw wensen.

Van apenpark in Ubud tot de groenste rijstvelden

Zo kun je kiezen voor een reis naar Munduk en Belimbing. Het charmante Bergdorp Munduk ligt tussen mistige heuvels, in het dal van groene rijstvelden. Of trek je liever een aantal dagen door de omgeving van Ubud? Ubud is een prachtige stad in het centrum van Bali, en wordt ook wel gezien als het cultureel centrum van Bali. Volgens velen is dit de mooiste plek van het eiland. De groenste rijstvelden die je ooit hebt gezien en palmbomen overal waar je kijkt, vriendelijk glimlachende locals, gezond eten op iedere hoek van de straat, een park waar 250 apen leven…. We zijn benieuwd naar de invulling van jouw reis naar Bali, Indonesië.

Reizen naar Indonesië

Je kunt je vakantie naar Bali combineren met een van de andere reizen naar Indonesië die we aanbieden. Misschien wilde je altijd al een bezoek brengen aan Sumatra, of wil je met eigen ogen zien hoe mooi Java is. Heb je al eens gehoord van Pink Beach op een van de eilanden van Nusa Tenggara? Dit strand in Indonesië heeft door een combinatie van wit zand en verbrijzelde rode koraalriffen een roze kleur. Om die reden wordt het strand door de locals ook wel Pantai Merah Muda genoemd. We bieden reizen aan naar de volgende regio’s in Indonesië:

Boek een vakantie naar Bali of vraag informatie aan

Kan je niet wachten om al het moois te zien dat Bali te bieden heeft, en andere regio’s van Indonesië? Vraag een offerte aan, vervolgens nemen wij contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunnen we je een op maat gemaakte reis door Indonesië aanbieden. Laat je vraag en contactgegevens gerust achter in het contactformulier, bel of stuur een e-mail. We dragen graag bij aan een vakantie die je nooit meer zal vergeten.

 

You don't have permission to register