Top

Reis op maat: Highlights van Thailand

🕒 13 dagen

Vanaf € 1745 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ hotelaccommodatie

✔️ ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ alle brandstofkosten

✔️ alle parkeergelden

✔️ excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ uitgaven van persoonlijke aard

❌ eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BANGKOK
Na aankomst op de luchthaven van Bangkok heeft u een transfer naar uw hotel.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: BANGKOK
Vandaag heeft u een dagtour door Bangkok. U bezoekt het indrukwekkende Koninklijke Paleis met de prachtige gouden Pagode met zijn Emerald Buddha. In de middag maakt u een prachtige
tocht over de machtige Chao Phraya rivier, om te genieten van het leven op het water. U ziet de traditionele manier van leven op de rivier en de Klongs en u maakt een stop bij de Wat Arun. Tevens bezoekt u een bloemen en fruitmarkt dat dicht bij de Chao Phraya rivier ligt. U vindt hier diverse bloemen, vooral orchideeën en andere tropische bloemen. De dag eindigt bij de Wat Saket, de gouden berg.

 

DAG 3: BANGKOK-KHAO YAI NATIONAL PARK
Na het ontbijt gaat u per lokale trein naar Khao Yai National Park. Aan het begin van de middag komt u aan in het plaatsje Pak Chong. Van hieruit heeft u een transfer naar de accommodatie. In de namiddag gaat u naar de vleermuizengrot. Met de schemering verlaten de vleermuizen de grot, waardoor u ontelbaar veel vleermuizen tegen de ondergaande zon kunt zien uitzwermen.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: KHAO YAI NATIONAL PARK
Vandaag gaat u naar het park. Samen met een gids rijdt u door de jungle en gaat u op zoek naar verschillende dieren. Bij de waterval geniet u van de lunch en kunt u er een verfrissende duik nemen. Hierna heeft u een wandeltocht van ongeveer 2 uur door het regenwoud. Na de wandeltocht rijdt u met een busje omhoog naar het uitzichtpunt. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over het regenwoud.

 

DAG 5: KHAO YAI-AYUTTHAYA
Na het ontbijt heeft u een transfer naar het station waar u de trein neemt naar Ayutthaya. Na aankomst heeft u een stadstour door Ayutthaya. Ayutthaya is door Unesco uitgeroepen tot World Heritage Site door zijn vele tempels en oude paleizen. Rond de 12e eeuw was Ayutthaya één van de welvarendste koninkrijken van Zuidoost Azië. Uiteindelijk verloor de stad haar macht, waardoor de tempels verwaarloosden.

 

DAG 6: AYUTTHAYA – BANGKOK – SURAT THANI
De ochtend is vrij ter besteding. In de middag gaat u per bus terug naar Bangkok. Daar stapt u op de slaaptrein naar Surat Thani. In Bangkok heeft u nog genoeg tijd om wat snacks en drinken in te slaan voordat u aan het begin van de avond op de trein stapt. Tevens hebben ze aan boord een restauratiewagon.

 

DAG 7: SURAT THANI – KHAO SOK NATIONAL PARK
Na aankomst op het station van Surat Thani heeft u een transfer naar Khao Sok National Park. Na de lunch gaat u de jungle via het water verkennen. U wandelt naar een heilige grot die vol staat met
boeddhabeelden, daarna stapt u in de kano en gaan de dorpsbewoners voor u peddelen.

 

DAG 8: KHAO SOK
’s Morgens gaat u met uw gids het dichte oerwoud in. U maakt een wandeltocht waarbij u smalle junglepaadjes volgt en af en toe over een boomstronk klautert. De gids zoekt samen met u naar termietennesten en wijst u op tropische vogels die wegschieten tussen het groen.

 

DAG 9: KOH SAMUI
Na het ontbijt reist u van Khao Sok naar de pier van Surat Thani waar u per ferry naar Ko Samui vertrekt. Ko Samui is het grootste eiland aan de oostkust en populair bij toeristen. Hier vindt u veel winkeltjes en restaurants, maar ook rustige baaien en comfortabele strandhotels. U overnacht in een resort in een baai.

 

DAG 10-12: KOH SAMUI
Deze dagen zijn vrij ter besteding. U kunt lekker relaxen aan het witte strand of naar de hoofdstraat Lamai waar verschillende winkels, restaurants en barretjes zitten.

 

DAG 13: KOH SAMUI
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen € 2136 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 1745 ,- p.p.

6 personen: € 1745 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 520 ,- p.p.

Galerij

thailand reis op maat de gouden driehoek 5 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register