Top

Reis op maat Thailand: Elephant Hills Khao Sok avontuur

🕒 4 dagen

Vanaf € 797 p.p.

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: KHAO SOK
Dit arrangement kan niet los geboekt worden maar altijd in combinatie met een rondreis.
Na aankomst op de luchthaven van Surat Thani heeft u een transfer naar uw accommodatie in het Khao Sok National Park. Na aankomst in Khao Sok gaat u naar het olifantenkamp waar u kennis maakt met de olifanten. Daarna mag u de olifanten wassen, het eten klaarmaken en ze voeden. Daarna heeft u een kanosafari op de Sok rivier waar u geniet van de adembenemende schoonheid van het park. In de avond geniet u van de diverse activiteiten die gegeven worden zoals een film presentatie, dans en kook demonstraties.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: KHAO SOK
Vandaag verkent u de mangroves van het park. Na het ontbijt verkent u per speedboot de vijgenboomkanaal en gaat u onder begeleiding van een gids naar 1 van de vele mangrovebossen. De lunch wordt geserveerd op een Birmese Jonk waar u nog heerlijk kan nagenieten.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: KHAO SOK
Na het ontbijt bezoektu de lokale markt van Takhun om het landelijke Thailand te ontdekken en contact te maken met de vriendelijke bevolking. Hierna gaat u op een longtailboot naar de Cheow Larn meer. Na de lunch gaat u zelf per kano de omgeving verkennen. In de namiddag keert u terug naar het olifantenkamp.

 

DAG 4: KHAO SOK
In de ochtend heeft u een wandeltocht door het unieke regenwoud. In de middag keert u terug en heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen € 797,- p.p.

4 – 5 personen: € 797 ,- p.p.

6 personen: € 797 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 729 ,- p.p.

Galerij

thailand reis op maat elephant hills khao sok 4 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register