Reis op maat Australië: East Coast Island & Rainforest in 13 dagen

vanaf € 4.595 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 13 dagen
Reiscode 157

Highlights:
Wijnlunch
Australia Zoo
Fraser Island
Langmon Station
Sarina Suger Shed
Hamilton Island
Cruise naar de spectaculaire  Whitehaven Beach
Milaa Milaa Falls & Curtain Fig Tree
Skyrail Rainforest Cableway
Snorkelen Great Barrier Reef

Dag 1: Sydney – Port Macquarie
Vertrek uit Sydney op weg naar één van de grootste wijngebieden van Australië. Geniet van een exclusieve wijnproeverij en ontmoet tijdens de lunch uw medereisgenoten. U vervolgt uw reis naar Port Macquarie. Daar geniet u van een wijndiner.
Dag 2: Port Macquarie-Gold Coast
U reist naar de vuurtoren van Cape Brown voor een geweldig uitzicht over de Stille Oceaan. Een mooie rit langs de schilderachtige kust eindigt bij uw bestemming in Gold Coast.
Dag 3: Gold Coast
Vandaag kunt u kiezen uit: 4WD trip door het regenwoud van Tamborine Mountain, een boottrip waar u kennis maakt met het vangen van kreeftjes of een beklimming van 270 meter naar de SkyPoint.
Dag 4: Gold Coast-Noosa
Vandaag reist u naar Brisbane, waar u een tour maakt. U bezoekt de Australian Zoo, bekend van Crocodile Hunter Steve Irwin. Neem een kijkje in het wildlifeziekenhuis. Uw eindpunt van de dag is Noosa aan de Sunshine Coast.
Dag 5: Noosa
Deze dag is vrij ter besteding. U kunt zelf Noosa gaan ontdekken. U kunt gaan zwemmen bij Noosa Main Beach of maak een mooie wandeling door Noosa National Park. Als u heel avontuurlijk bent dan kunt u een boottocht maken door de Noosa Everglades, waar u kunt genieten van een spectaculaire omgeving zoals hagelwitte stranden, meren, wetlands, mangroves en verschillende flora en fauna.
Dag 6: Noosa-Hervey Bay
U bekijkt de wonderen van Fraser Island. Een eiland welke op de World Heritage lijst staat. U maakt een 4WD tour over Rainbow Beach, waarna u verder gaat met de ferry naar Fraser Island. Hier maakt u een wandeling door het regenwoud en bezoekt u Lake McKenzie, omringd met prachtige witte stranden. Op het eiland geniet u van een heerlijk barbecue lunch, waarna u terug gaat naar het vaste land en naar uw verblijfplaats deze nacht, Hervey Bay.
Dag 7: Hervey Bay-Rockhampton
Vandaag gaat u op weg naar de “Beef” hoofdstad van Australië, Rockhampton. Onderweg stopt u bij Ohana Exotic Fruit Orchard en daarna bij Langmorn Station, een veestation welke nog volledig in werking is. In de middag geniet u van een kopje thee in een gerestaureerde hoeve, de Queenslander gebouwd in 1873. De dag eindigt in Rockhampton een plaats gelegen aan de Fitszroy rivier.
Dag 8: Rockhampton-Hamilton Island
U rijdt naar het noorden naar de suikerstad Sarina waar u een rondleiding heeft door een unieke miniatuur suikermolen en destilleerderij met aansluitend een lunch. U rijdt naar Airlie Beach voordat u de pont naar Hamilton Island neemt. Eén van de 74 tropische eilanden van de Whitsunday Eilanden in het hart van het Great Barrier Reef. Hamilton Island biedt ongerepte stranden en een caleidoscoop van koraal en het marine leven.
Dag 9: Hamilton Island
’s Morgens gaat u naar de spectaculaire Whitehaven Beach door velen gekozen als het beste strand van Australië. Maak een wandeling van ongeveer 7 kilometer door het witte zand of loop naar Hill’s Inlet om te genieten vaneen prachtig uitzicht over het eiland en de sprankelende Great Barrier Reef. ’s Middags vrij te besteden.
Dag 10: Mission Beach
U reist terug naar het vaste land, waarna u verder over de Bruce Highway rijd naar Townsville. Hier heeft u uitzicht op het eiland Magnetic, waar tijd is voor een wandeling langs het strand. U verblijft in een resort bij Mission Beach.
Dag 11: Cairns
In de ochtend heeft u nog gelegenheid om te wandelen langs het strand. Onderweg naar Cairns gaat u op pad naar het hooggelegen tropische plateau van de Atherton plateaus waar weelderige regenwouden, spectaculaire watervallen en vele meren zijn. U bezoekt de Millaa Millaa watervallen en de monumentale 500 jaar oude Gordijn-vijgenboom. Breng wat tijd door in Kuranda ‘The Village in the Rainforest’ voordat u per Skyrail Rainforest Cableway naar Cairns reist.
Dag 12: Great Barrier Reef
U gaat aan boord van een high-speed catamaran en vaart uit naar de Great Barrier Reef. U woont een presentatie bij over het rif. Zie de onderwaterwereld vanuit de onderwater observatie ruimte of maak een tocht met de boot waar u beneden het wateroppervlak zit. Er is ook gelegenheid om te gaan snorkelen en de fantastische onderwaterwereld van dichtbij te bewonderen (uitrusting inbegrepen). Ter afsluiting geniet u van een verrukkelijk lunchbuffet. U vaart weer terug naar Cairns waar u in de vroege avond aankomt. ’s Avonds bent u te gast bij een lokale familie thuis voor een gezellige Be My Guest barbecue.
Dag 13: Cairns
Na het ontbijt einde van uw reis.

PrijzenVertrekdata: 13 dagen Sydney - Cairns 2 - 6 pers. 1 persoonstoeslag
23 juli 2018 - 04 aug 2018
17 sep 2018 - 29 sep 2018
15 okt 2018 - 27 okt 2018
12 nov 2018 - 24 nov 2018
07 jan 2019 - 19 jan 2019
04 feb 2019 - 16 feb 2019
04 maart 2019 - 16 maart 2019
€4.595,- € 1.165,-
22 juli 2019 - 03 aug 2019
16 sept 2019 - 28 sept 2019
14 okt 2019 - 26 okt 2019
11 nov 2019 - 23 nov 2019
€ 4.725,- € 1.180,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 4x lunch
 • 5x diner
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?