Ranveli Village & Spa in South Ari Atoll

Ranveli Village & Spa in South Ari Atoll

Ranveli betekent in de lokale taal “Gouden Strand”. Dat is ook waar het eiland om bekend staat. Kilometers lange stranden uitgestrekt rondom het eiland. Tezamen met het heldere zeewater en de tropische palmbomen is dit een schitterend paradijs. Ranveli Village & Spa is gelegen in South Ari Atoll op ongeveer 35 kilometer van de internationale luchthaven. Het Resort is alleen per zeevliegtuig of helikopter te bereiken.
Type Resort
Om het u zo aantrekkelijk mogelijk in uw kamer te maken, zijn alle 56 Superior Rooms zodanig ingericht dat alle kamers uitzicht op het strand en op zee hebben. Bovendien beschikken alle kamers o.a. over een openlucht badkamer met douche en bad met warm en koud water, airconditioning, minibar, idd telefoon, radio en veel meer.
Het Ranveli Village & Spa heeft de beschikking over de volgende uitgebreide faciliteiten; Een restaurant met zowel lokale- als internationale gerechten, een lounge bar, pool bar met disco en live entertainment, een zwembad met kinderzwembad en een sauna. Verder zijn er vele activiteiten zoals duiken en snorkelen (met het Water Sport Centre in Ranveli), Scuba Diving (met The Momo Marine Club) en volleyballen op het strand.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?