Rama Candidasa Resort & Spa in Candidasa

Rama Candidasa Resort & Spa in Candidasa

In het rustige oostelijke deel van Bali, in het district Candidasa, ligt dit fraaie resort. Direct aan zee gelegen en met een privé strand voor de deur. Een locatie om te genieten van rust met een verfrissende zeebries en romantische sfeer voor natuurliefhebbers. Omgeven door natuurlijke rust, rijstvelden, bergen en de zee. Een plaats om te dagdromen zo lang u maar wilt.
Type Hotel
Er zijn 74 kamers en bungalows met airconditioning en privé balkon. De kamers zijn voorzien van minibar, radio, tv, thee/koffie faciliteiten, haardroger en badkamer met bad en douche. Artistieke meubilering en eigentijdse Balinese decoratie met moderne faciliteiten. Uitzicht op zee, zwembad of tuin.
Het hotel heeft een Spa en massage salon waar u zich kunt laten verwennen. Daarnaast is er een zwembad en voor de sportieve gasten een tennisbaan. In de omgeving zijn prachtige wandelingen te maken naar bijvoorbeeld een authentiek Balinees Tenganan dorpje. Het Garpu Restaurant heeft zeezicht waar de heerlijke gerechten van Bali, Italië, de Middellandse zee en natuurlijk de internationale keuken geserveerd wordt.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?